Szijártó János | 2023.07.25. 18:00
Kísértet-színház: sikerdarab minden este Szigligeten
Kísértet-színházi a Szigligeti várban esténként: nézd meg te is az egyszerre csodálatos és hátborzongató darabot.

A Centrál Színház idei sikerdarabja, a 2:22 a Balatonra költözik, és július 24-től augusztus 4-ig a Szigliget Várudvarban minden este 21 órakor hűsítő borzongással szolgál a fülledt nyári estéken.

Garantált az izgalom, a színpadon szerelem, csalódás, humor és talán szellemek is megjelennek. A fordulatokban és érzelmekben bővelkedő előadás Martinovics Dorina, Lengyel Tamás, Ágoston Katalin és Mészáros András főszereplésével Puskás Tamás rendezésében láthatja a közönség. Danny Robins eredetileg a londoni West Enden bemutatott műve tavaly a WhatsOnStage Awards-on a legjobb darab díját nyerte el.

 

 

Az egyik szereplő, Jenny szerint új házukban minden éjjel 2 óra 22 perckor kísértet jár, de asztrofizikus férje, Sam hallani sem akar erről. Veszekedésbe torkollik a szülés utáni első vendégség, ahol a férfi pszichológus barátnője Lauren és új párja Ben a meghívottak. Valóban léteznek szellemek? Hiedelmek és tudomány ütközik, de van valami a levegőben, és egyre furcsább dolgok történnek. Jenny azt követeli, maradjanak ébren 2:22-ig, hogy kiderüljön az igazság.

Danny Robins misztikus története a londoni West End új szenzációja

Csodálatos mese, döbbenetes csattanóval, adrenalinnal teli este, ahol titkokra derül fény. – A 46 éves, stand up-os múlttal rendelkező elismert angol szerző misztikus thrillere a tavalyi év szenzációja volt Londonban.

– A darab – ahogy a címe is sejteti – a jelenünk problémáiról beszél, a szeretet nélkülözhetetlenségéről szól. Az ember ma magányosabb, mint valaha volt. Meghódíthatjuk a Marsot, de ha a szeretet nem melegíti az életünk, minden győzelmünk hiábavaló – hangsúlyozta az előadás rendezője, Puskás Tamás.

 

 

 

 

 

 

Tervezd meg az utazást!



:


 

Forrás: veol.hu
Nyitókép: Centrál Színház hivatalos

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva