Tóth B. Zsuzsa | 2023.09.29. 12:00
Ismét borban lubickol a pisztráng Tapolcán
Szeptember 30-án, pénteken startol a tizenegyedik alkalommal megrendezésre kerülő Pisztráng- és borfesztivál a tapolcai Malom-tónál. Vasárnapig rengeteg program, koncert, finom falat és korty vár rád!

A tizenegyedik Pisztráng- és borfesztiválon szeptember 30-án harmonikán a Malom-tó partján játszik Sajcz Gábor, fellép a Jazz Nicholson Project, a Csizi Jazz, a Babos–Piller-duó, a Yesterday és Kaludia a Jag projekttel.

Másnap délelőtt játszik a Molnár Dixieland Band, a Hot Jazz és a Cool Swing, a Gold Orleans Trió, a Merry GoRound Duó, a Drazsé gyermekzenekar, a Quiet Chords, a Soulblaster, a Bue cafe Band, a Sári Évi Acoustic és fellép Sofi Balog, este pedig lézershow lesz.

 

 

Az utolsó napon, vasárnap kinyit a Lessner-pince és az ózsinagóga, napindító jóga lesz Ramival, játszik a Sillage de Piaf, a Jazz Nicholson Project, a Best of Chello és a Tapolcai Fuvolások csoportja, a Zajongó gyermekzenekar, az Ed Philips and the Memphis Patrol, a The Mojo, a Tapolcai Ifjúsági Fúvószenekar. Gasztroshow-ra hív mindenkit Szarka Zsófi a plébánia udvarán, a katolikus templomban Virágh András és Gion Zsuzsanna ad orgonakoncertet.

 

A Balatonra tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!

 

Tervezd meg az utazást!



:


 

Forrás: veol.hu
Nyitókép: Tóth B. Zsuzsa

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva