likeBalaton.hu | 2022.08.28. 10:00
Tihanyban ért véget a Magyar Tavak Fesztiválja
A Magyar Tavak Fesztiválja, amelynek programjait idén Magyarország mindhárom nagy tavánál megrendezték, nagy közönségsikernek örvendett.

A Magyar Tavak Fesztiválja Tihanyban ért véget a Bujtor István Szabadtéri Színpadon megtartott gálakoncerttel. Az eseményen fellépett Miklósa Erika, Tóth Vera, Iván Szandra, Csiszár István, Rab Gyula, Pataki Bence, Ruby Harlem zenekar és a Szolnoki Szimfonikusok.

Egyre több látogatót vonz

Az immár három különböző helyszínen jelentkező esemény a hazai és a nemzetközi könnyű-, klasszikus és jazz zenei élet legnívósabb előadóit hozta el a tópartokra. Június 24–25-én a Velencei-tónál, július 29–30–31-én a Tisza-tónál, augusztus 26-án pedig a Balatonnál rendezték az eseményt.

A Magyar Tavak Fesztiválja Tihanyban ért véget a Bujtor István Szabadtéri Színpadon megtartott gálakoncerttel.

Tóth Vera és Miklósa Erika is fellépett Tihanyban
Fotó: Facebook/Magyar Tavak Fesztiválja: Velencei-tó, Tisza-tó, Balaton

 

A Tisza-tónál már közel egy évtizede futó fesztivál mára kinőtte magát, a program évről évre egyre több látogatót vonz, sikerének kulcsa igen egyszerű: kiviszi a klasszikus zenét a természetbe. A vízparton, a szabad ég alatt élvezhették az érdeklődők a kultúrát a madárcsicsergés és a természet nyújtotta gyönyörű panoráma mellett.

Nyitókép: Facebook/Magyar Tavak Fesztiválja: Velencei-tó, Tisza-tó, Balaton

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva