borsonline.hu | 2022.02.27. 16:00
13 éves fiúval fajtalankodott a veszprémi férfi – az anya nem tett ellene
A 13 éves fiúval szörnyű dolgokat tett a férfi és a gyerek anyja is részt vett a bűntettben.

Az anyát és a fajtalankodó férfit is a bíróság elé állítják, mindketten súlyos dolgokat tettek a nő kisfiával.

A Veszprém megyei férfi azért cserkészte be az asszonyt, hogy nyugodtan fajtalankodhasson a fiával

A 44 éves férfi 2019-ben kezdett közeledni az akkor még csak 13 éves fiúhoz, interneten ismerkedett meg vele. Azért, hogy később bármire rá tudja venni, lelkileg és pénzzel is támogatta a fiút. Ám ez sem volt elég a férfinak, azért, hogy még közelebb kerüljön, fél évvel később megismerkedett a gyerek anyjával is, akivel összejöttek, de ezt a viszonyt is csak arra használta, hogy látszólagos apa-fiú viszonyt alakítson ki.

Nemsokára össze is költöztek, a gyermeket pedig annyira megbabonázta, hogy szinte már nem is törődött az anyjával, ezt kihasználva vette rá szexuális cselekményekre a pedofil.

A siófoki pedofil tizenkét évet is kaphat döbbenetes tettéért. Olvasd el itt.

Öngyilkossággal is fenyegetőzött, azért, hogy tovább fajtalankodhasson

A férfi és a gyerek édesanyja közti kapcsolat ugyanakkor megromlott, gyakran tettlegességig fajuló vitáik voltak. Mindennek a kisfiú is szem- és fültanúja volt, a férfi gyakran fenyegetőzött öngyilkossággal, valamint azzal, hogy elveszi a gyermeket az anyjától.

Ekkortájt már az anya is tudott arról, hogy mi folyik a férfi és fia közt, ám megdöbbentő módon nem tett semmit a helyzet ellen.

Az ügyészség mindkét felnőttel szemben vádat emelt, a Veszprém megyei férfinak szexuális kényszerítés és kiskorú veszélyeztetése miatt, a nőnek pedig kiskorú veszélyeztetése miatt kell felelnie. Mindkettőjükkel szemben börtönbüntetést javasoltak a bíróságnak azzal a javaslattal, hogy az anyának a büntetését függesszék fel.

A Balatonnál meztelen fürdőzőket és nyaralókat kukkoló, beteges cselekedetekről itt olvashatsz.

 

Forrás: borsonline.hu
Nyitókép: Pixabay

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva