Szaniszló Hajnalka | 2023.03.27. 16:00
A veszprémieknek zenél Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári
Az EFOTT Fesztivál házigazdája idén a veszprémi Pannon Egyetem lesz.

Az egyetemisták legnagyobb fesztiváljának házigazdája a Pannon Egyetem lesz

Veszprém idén Európa Kulturális Fővárosa, az EFOTT pedig hagyományaihoz híven továbbra is kiemelt szerepet szán programjai között az egyetemes kultúra, valamint a magyar felsőoktatás kínálta lehetőségek bemutatására, népszerűsítésére.

– Az elmúlt években egyre inkább felértékelődik a fiatalok számára a közösségi élmény és a tartalmas nappali programok szerepe a fesztiválon. Az egyetemi mindennapokat bemutató UNIversumban számos felsőoktatási intézmény és programlehetőség várja majd az érdeklődőket.

Olyan értékek kapnak főszerepet, mint a fenntarthatóság, a digitalizáció, a sport, a mentális egészség, a karrier és az egészséges életmód

– fogalmazott Budai Marcell, az EFOTT fesztivál sajtófőnöke.

Az EFOTT 2023 házigazdája a veszprémi Pannon Egyetem lesz. Fellépők és részletek.

EFOTT 2022
MTI/Vasvári Tamás

 

Több mint száz fellépőt láthatnak a fesztiválozók

A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

– Az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja az EFOTT. Látogatóink igényeit szem előtt tartva hallgatóbarát árakat, sokféle zenei stílust, tartalmas nappali programokat és rengeteg közösségi élményt kínálunk – tájékoztatott Budai Marcell.

Szerdán a középiskolások és a fiatal egyetemisták kedvencei – a Carson Coma, T. Danny, a BSW és a VALMAR – veszik birtokba a nagyszínpadot. A csütörtök az örök egyetemistáké, a ’90-es és 2000-es évek nagy hazai és külföldi sztárjaival, egy különleges Best of Geszti-produkcióval, valamint az EFOTT nagyszínpadára visszatérő legendás párossal, Korda Györggyel és Balázs Klárival. Pénteken a Wellhello, Dzsúdló és a Halott Pénz, szombaton pedig többek között a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, valamint Majka koncertje várja a látogatókat.

Nézd meg itt, hogy ezek a sztárok hol lépnek fel idén a Balaton körül.

 

 

 

 

Tervezd meg az utazást!:


 

 

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva