likeBalaton.hu | 2023.09.07. 08:00
Balkáni ízvilágú ételeket kínál a MÁV étkezőkocsija a Balkan:Most Fesztivál idején
Különleges ételkínálattal és kedvezményes utazási lehetőséggel várja az utazókat a MÁV a Balkan:Most ideje alatt.

Szeptember 7-9. között a BALKAN:MOST fesztiválon várják a zenekedvelőket

Az Európa Kulturális Fővárosa program kiemelt eseménye alatt ezúttal is kedvezményes utazási lehetőséget nyújt a MÁV-VOLÁN-csoport Veszprém-Balaton 2023 EKF jegye, továbbá a Volánbusz éjszakai autóbusz-járatai is forgalomba állnak. A MÁV-START

a fesztivál ideje alatt, ahhoz illeszkedő tematikus fogásokkal, a Bakony IC járatokban étkezőkocsit közlekedtet, ami Veszprém állomáson esténként mindenki számára nyitva áll majd.

A BALKAN:MOST fesztivál egyedi utazásélményt nyújt Veszprém szívében a zenén, művészeten és gasztronómián keresztül. Szeptember 7-9. között számos fellépő, új és már ismert zenekarok

világzene, etno és jazz koncertek, gasztronómiai programok

és Európa többszáz zenei szakemberét megmozgató szakmai programok várják az érdeklődőket a városban.

A MÁV-START különleges gasztronómiai élményt is kínál

A BALKAN:MOST fesztivál idejére, szeptember 7-9. között, a Budapestről 16 órakor és a Veszprémből 20 óra 32-kor induló Bakony InterCIty-ken étkezőkocsi fog közlekedni, ahol balkáni ízvilággal várja a vasúttársaság az utasokat. Az étkezőkocsi Veszprémben 17:35 és 20:32 között az állomás peronjánál üzemel és fogadja az éhes látogatókat.

Kedvezményes utazás vonattal a fesztiválra

A BALKAN:MOST alatt újból megváltható a csak vonaton érvényes, menettérti Veszprém-Balaton 2023 EKF jegy, amivel az ország bármely pontjáról 2023 forintért utazhatunk Veszprémbe és vissza. Emellett a régióból érkezőknek a 24 óráig érvényes Veszprém-Balaton EKF24 napijegyet érdemes igénybe venni, amivel a MÁV-START és a Volánbusz több környékbeli járatán és a veszprémi helyi közlekedésben is utazhatunk. A Veszprém-Balaton 2023 EKF jegy és az EKF napijegy kombinálása költséghatékony utazási lehetőséget biztosít a látogatóknak.

Az esti rendezvények után a Volánbusz éjszakai autóbusz-járatai most is állnak a környező településekre hazautazók rendelkezésére.

A Balkan:MOST fesztiválról a látogatók hazajutását szeptember 8-án, 9-én és 10-én 0:50-kor a Volánbusz Veszprémből Székesfehérvár, Siófok, Balatonalmádi, Balatonfüred, Tapolca, Ajka, Zirc felé közlekedő járatai segítik, valamint Balatonalmádiba, Balatonfüredre és Zircre 2:10-kor is indulnak járatok. Ezeken felül péntekről szombatra, illetve szombatról vasárnapra virradó éjszakán 23:40-kor Veszprém, vasútállomásról, illetve 23:55-kor Veszprém, autóbusz-állomásról is közlekednek a már megszokott éjszakai járatok a 7344 Veszprém–Felsőörs–Alsóörs–Lovas–Paloznak–Csopak–Balatonfüred, illetve a 7325 Veszprém–Szentkirályszabadja–Balatonalmádi–Balatonfűzfő–Balatonkenese–Balatonakarattya–Balatonvilágos–Siófok útvonalakon.

Továbbá 9-én, szombaton Budapestre a MÁV-START 23:41-kor induló gyorsvonatával is utazhatunk. Szeptember 8-a és 10-e között 1:40-kor mentesítő járat is indul a fővárosba, ahova 3:14-re érkezik.

Részletes tudnivalókat a Veszprém-Balaton 2023 EKF jegyről és a Veszprém-Balaton EKF24 napijegyről, valamint az éjszakai járatokról ezen az oldalon olvashatnak.

Tervezd meg az utazást!



:


 

Nyitókép: illusztráció/AI

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva