likeBalaton.hu | 2023.10.25. 14:00
Bodrogi Gyula és Voith Ági élőzenés esttel készül a veszprémi szilveszterre
„Különös éjszaka lesz...” – élőzenés szilveszteri gála és hajnalig tartó mulatság a Veszprémi Petőfi Színházban.

„Különös éjszaka lesz…” – élőzenés szilveszteri gála és hajnalig tartó mulatság a Veszprémi Petőfi Színházban

– Az év utolsó napján is színes, színházzal, zenével, szórakozással és ínycsiklandó falatokkal teli estével várjuk Önöket a Veszprémi Petőfi Színházban. Búcsúztassuk együtt az óévet és köszöntsük az új évet – hívogat a Veszprémi Petőfi Színház.

A színház a hagyományaihoz híven egy fergeteges szilveszteri gálával zárja az év utolsó napjának késő délutánját nézőinkkel együtt.

Bodrogi Gyula és Voith Ági élőzenés esttel készül a veszprémi szilveszterre

A 17 órakor kezdődő „Különös éjszaka lesz…” című két felvonásos élőzenés est során Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas, Érdemes és Kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, Voith Ági, Jászai Mari-díjas, Érdemes művész és unokájuk, Bodrogi Enikő

valamint a Veszprémi Petőfi Színház művészei hozzák el a legismertebb színházi előadások slágereit és a magyar zeneipar örökzöld dallamait.

A gálán közreműködik Körmendi Péter és zenekara, sőt meglepetés vendégek is lesznek. Az előadás előtt és a szünetben minden nézőnek szilveszteri meglepetés itallal kedveskednek.

Idén is lehetőségük van tehát a Veszprémi Petőfi Színház csodálatos épületében eltölteni a 2023-as év utolsó óráit és köszönteni az új évet. Horváth Elemér Emi és zenekara, valamint a Veszprémi Petőfi Színház művészeinek közreműködésével élőzenével, fantasztikus ételekkel-italokkal, süteményekkel, tombolával, hagyományos éjféli „gondűző szertartással”, értékes ajándékokkal és hajnalig tartó, fergeteges mulatsággal várnak mindenkit.

 

Tervezd meg az utazást!



:


 

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva