likeBalaton.hu | 2023.05.12. 12:00
Láttál te már másfél kilométeres pikniket?
A Hosszúasztal Piknik egy több ezer fős közösségi esemény, amelyre még nem volt példa Veszprém és a régió történetében, de talán az országban sem.

Az EKF célja ezzel az, hogy egy asztalhoz – egy akár több kilométer hosszúságú asztalhoz – ültessék a régió szereplőit, polgárait, és hogy a 2023-as programév félidejében közösen ünnepelhessék sikereiket egy kötetlen és jó hangulatú közös piknik keretében június közepén a Veszprémvölgyben.

Forrás: freepik

 

A végeláthatatlan piknikasztalra mindenki felteheti a kedvenc harapnivalóját, amit aztán megoszthat az asztaltársaság többi tagjával is, így amellett, hogy igazán különleges és izgalmas ízkavalkádot élhetnek át a résztvevők, megismerhetik a régió különböző pontjaira jellemző gasztronómiát is.

A rengeteg finomság mellett a jókedvet zsonglőrök, bűvészek, mutatványosok és zenészek fokozzák, ígéri az EKF közleményében, amiben leírják azt is, a Hosszúasztal Pikniket június 18-án délután 3 órától tervezik kezdeni a Kolostorok és Kertek Rendezvénytér területén. Itt egy körülbelül 1,5 km-es asztalt állítanak fel abrosszal, amit aztán egy regisztráció után minden közösség birtokba vehet.

A nem mindennapi piknikre várják a VEB2023 EKF programhoz csatlakozott 116 régiós település és Veszprém város családjait, baráti társaságait, az EKF program megvalósításában közreműködő szervezeteket és természetesen mindenki mást is, aki részese szeretne lenni Magyarország eddigi legnagyobb, rekordnagyságú piknikjén.

 

Veszprémbe tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!



:


 

Forrás: EKF VEB2023
Nyitókép: freepik

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva