Krausz Andrea | 2023.04.27. 10:00
Strandolnál a hosszú hétvégén? Itt a lehetőség
A hosszú hétvégén megnyitja kültéri medencéit az Igali Gyógyfürdő és a Zalakarosi gyógyfürdő. Csobbanj a strandon, aztán futás a jó meleg termálba!

Bár a melegvízzel feltöltött kültéri medencék szinte egész évben várták a vendégeket, a strandi rész nyitása erre a hétvégére esik az Igali Gyógyfürdőben. Április 29. és május 1. között meghosszabbított nyitvatartással várják a vendégeket, mindhárom napon 9:00-19:00 óráig élvezhetik a vendégek a kényeztető fürdőzést.

A kicsik már csúszdázhatnak

„A sokak által kedvelt fáncsi csúszda és a kör alakú családi medencék már szépen kitakarítva várják, hogy a hosszú téli álom után újra friss vízzel és élettel teljenek meg” – írta a fürdő közösségi oldalán.

Programban sem lesz hiány, szombaton retro diszkó szórakoztatja a fürdőzőket, vasárnap pedig Kökény Attila koncertjét élvezhetik a vendégek.

Zalakaros is berobbantja a strandszezont

Zalakaroson a strandnyitásra ezúttal április 29-én kerül sor. Egyelőre a gyógyvizes medence, a IV-es számú termálmedence és a sportmedence várja a csobbanni vágyókat, de kiemelt időszakokban a Strandi Gyermekvilág és a Családi Csúszdapark is várja a látogatókat.

A gyógykerti szabadtéri gyógyvizes medence már március 22. óta üzemel.

 

Nyitókép: Krausz Andrea/likeBalaton.hu

 

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva