Koszorús Rita/sonline.hu | 2022.11.15. 14:00
Még biztos a Sound helye a naptárban
Pénteken bejelentette a Balaton Soundot és a VOLT fesztivált is szervező Sziget Programiroda, hogy 2023-ban nem tartják meg a soproni zenei fesztivált.

A döntést azzal indokolták, hogy idén veszteségesek voltak a fesztiválok, a VOLT különösen. Csákovics Gyula, Zamárdi polgármestere a zamárdi Balaton Sound kapcsán elmondta: élő szerződéssel rendelkeznek a 2023-as fesztiválra is.

Fotó: Balaton Sound hivatalos

Persze ez nem jelenti azt, hogy a jelen gazdasági körülmények vagy éppen a pandémia miatt kialakult új környezet miatt nem mondhatnák vissza. Ezt azonban csak a szerződés által meghatározott keretek között tehetnék meg. — Már tavaly is kevesebben voltak — mondta. — Sokan a járvány, mások a háború miatt nem vállalták az utat Zamárdiba. Korábban arra is volt példa, hogy belga partivonat érkezett, de idén az sem jött.
Az sem tett jót, hogy előbbre hozták a Balaton Sound időpontját. A szervezők kérték az időpont módosítását, ám mi a ragaszkodtunk hozzá, hogy ne júliusban legyen. Erre tették le voksukat a zamárdiak a konzultáción, velük szemben nem lett volna tisztességes ezen módosítani.

 

Nézd meg az idei Sound képeit!

Forrás: sonline.hu
Nyitókép: Balaton Sound — hivatalos

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva