MW | 2023.12.19. 10:00
Megvan a Balaton-átevezés időpontja
A Magyar Kajak-kenu Szövetség (MKKSZ) jövőre július 27-én rendezi meg a hetedik Hervis Balaton-átevezést, amelyre február elsejétől lehet nevezni.

Az MKKSZ közleménye szerint az esemény központja ezúttal is a zamárdi szabadstrand lesz, a résztvevők innen indulva teljesíthetik a nyolc kilométeres távot. Vida Gergely, az MKKSZ szervezési és marketing igazgatója elmondta, a nevezők tekintetében az idén ismét sikerült átlépniük a 4000-es számot és hasonló folytatásban bíznak 2024-ben is.

Az indulók újra bármilyen kézzel hajtható vízi járművel (például kajakkal, kenuval, SUP-pal, outriggerrel, sárkányhajóval) teljesíthetik a Zamárdi-Tihany-Zamárdi szakaszt.

– Február elsején nyitjuk meg a nevezési ablakot a balatonatevezes.hu weboldalon. Bízom abban, hogy július 27-én elérhetjük az ötezer indulót is, ami mérföldkőnek számítana az átevezés történetében. Miközben egyidőben több százan vagy akár ezren gyűrik a Balatont, a parton is különféle, újabb és újabb aktivitásokkal készülünk a barátok, családtagok, kísérők számára – fogalmazott Vida Gergely.Forrás: sonline.hu
Fotó: Mészáros Annarózsa / likeBalaton.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva