likeBalaton.hu | 2023.04.27. 16:00
Mobilpénztár a MÁV street food kocsikat idéző megoldása
A MÁV a mobilpénztár segítségével könnyíti meg a jegyvásárlást.

Jegyvásárlás a kék-sárga Flirt vonatok színvilágát idéző mobilpénztár segítségével

A mobilpénztár streed food kocsikra hasonlító jármű, amelyben egyenként két-két modern, kényelmes jegypénztár került kialakításra, s felszerelték őket a belföldi, illetve a nemzetközi jegyértékesítéshez szükséges korszerű gépekkel, biztonsági berendezésekkel, utastájékoztató monitorral. A kisbuszoknál lehetőség van bankkártyás fizetésre, akár PayPass használattal, de akár az egyedi fizetési megoldásokra is nyitott a rendszer.

Fotó: MÁV hivatalos

 

A mobilpénztár rendezvényeken és vasútállomásokon is elérhető lesz

A rendezvényeken és a fesztiválokon az utasok így a helyszínen is informálódhatnak, és vasúti menetjegyüket kényelmesen megvásárolhatják. A mobilpénztárral találkozhatunk vasútállomásokon és megállóhelyeken is, amikor a pénztárak valamilyen okból zárva vannak, vagy a forgalom nagysága ideiglenes erősítést igényel.

Fotó: MÁV hivatalos

 

– Évente számos eseményen jelenünk meg információs szolgálattal vagy pénztárral. Korábban ezeket a kitelepüléseket speciális pénztárkonténer bérlésével és telepítésével oldottuk meg. A konténerek kiváltására, nemzetközi példák tanulmányozása után, két kisbusz alapú, egyedi felépítménnyel rendelkező, mobilpénztár járművet szereztünk be – tudatta a MÁV közleménye.

Fotó: MÁV hivatalos

 

Tervezd meg az utazást!
:

 

 

 

 

 

Forrás: MÁV
Nyitókép: MÁV hivatalos

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva