Szaniszló Hajnalka | 2022.11.30. 18:00
ZamJam 2023: ismét Zamárdiban a butikfesztivál
Zamárdiban kerül megrendezésre a ZamJam 2023. Itt vannak a fellépők.

Az Earth Wind & Fire Experience by Al McKay mellett többek közt Presser Gábor, Bródy János, Fenyő Miklós, Szikora Róbert és Demjén Ferenc is fellép a II. ZamJam Fesztivál 2023 színpadán.

Új színfolttal, új fesztivállal bővült idén nyáron nemcsak Zamárdi, de a MOL Nagyon Balaton kínálata is.

A ZamJam feladatának tekinti, hogy a balatoni turistáknak megmutassa Zamárdi ismert és rejtett kincseit.

A háromnapos esemény fő helyszínén idén is minden idők legfontosabb dalai szólalnak meg, élő legendák tolmácsolásában.

Fotó: ZamJam hivatalos

A Csík zenekar és Presser Gábor is fellép

Az első napon, július 27-én a Budapest Bár nyitja a ZamJam-et, sok-sok vendég énekessel, majd ugyanezen a színpadon Bródy János fellépését a Csík Zenekar, Karácsony János és Presser Gábor közös koncertje követi.

 

 

Fenyő Miklós és Szikora Róbert ugyanazon az estén

Másnap több generáció álma válik valóra, hiszen a nyolcvanas és kilencves évek legnagyobb sztárjai zenélnek egy színpadon. A Hungária együttes alapítója, Fenyő Miklós jó ideje saját projekttel koncertezik, a nevéhez köthető legnagyobb rock and roll slágerekkel. Szikora Róbert pedig, amióta kiszállt a Hungáriából, a négy évtizede töretlenül sikeres R-Go frontembere. Ritka az az esemény, ahol ez a két legenda egyazon este lép színpadra. Július 28-án Zamárdiban ez is megtörténik. A házigazda a korszak műsorvezető-dj legendája, B. Tóth László lesz.

 

 

Demjén Ferenc ad koncertet a zárónapon

A záró nap ugyancsak megdobogtatja majd sokak szívét, hiszen a Váczi Eszter és a Quartet után az egyik legnagyobb élő legenda, Demjén Ferenc ad koncertet. A nap zárásaként pedig az Earth Wind & Fire Experience by Al McKay lép fel. Jó hír, hogy ezúttal a koncertek után hajnal 3-ig tart nyitva a fesztivál, ahol 27-én a Jazzkovács és 28-án a GetFunky a balatoni nyár legnagyobb slágereivel várja a közönséget.

A kedvezményes jegyelővétel november 29-én 17:00 órakor indul.

Fotó: ZamJam hivatalos

 

– Nagy sikerrel debütált idén nyáron a ZamJam városunkban. Ez az első olyan esemény, amely túl azon, hogy hazai- és világsztárokat vonultat fel Zamárdiban, abban is sikeres, hogy a helyi teraszok, éttermek kínálatát is színesebbé teszi. Öröm volt látni idén, ahogyan az itt lakók és az itt nyaralók is szívükbe zárták a fesztivált. A szervező VOLT Produkció csapatával együtt az ideihez hasonlóan jövőre is azt tervezzük, hogy túrákat, sportversenyeket szervezünk közösen, a kilátónál és a Balaton partján pedig jazz-koncertekkel, irodalmi programokkal várjuk a közönséget – mondta el Csákovics Gyula, Zamárdi polgármestere.

 

 

 

 

 

 

Tervezd meg az utazást!
:

 

Nyitókép: ZamJam hivatalos

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva