likeBalaton.hu | 2024.01.20. 10:00
Új tagokkal bővült és új elnököt választott a Balatoni Kör
Az idén 10 éves Balatoni Kör új elnököt választott. Pach Gábornak, a zamárdi Fenegyerek Pálinka tulajdonosának szavazott bizalmat az egész évben nyitva tartó, minőségi vendéglátóhelyeket és borászokat összefogó egyesület. A szervezet 9 új taggal is bővült.

A Zamárdiban élő Pach Gábor alapító tagja a Balatoni Körnek, eddig alelnökként tevékenykedett az egyesületben.

– Közel 60 tagunk elkötelezett az egész éves balatoni szezon, a minőségi vendéglátás, turisztikai szolgáltatás mellett – mondta az új elnök.

– Már nemcsak gasztronómia szolgáltatók és vendéglátóhelyek, rendezvényhelyszínek, hanem látnivalók, kerékpáros szolgáltatás és kutyás strand is színesíti kínálatunkat.

A most beválasztott új tagjaink között nemcsak közvetlen parti településeken működő egységek vannak, célunk, hogy a Balaton régió teljes területén jelen legyünk. Továbbra is alapvető értékünk, hogy a vendégeinknek egymást ajánljuk, közös rendezvényeket szervezünk, közös kiadványt készítünk, minőségi élményt adunk a főszezonon kívüli időszakban is – emelte ki Pach Gábor.

Szezonon kívül gasztrorendezvényeket szervez a Balatoni Kör
Fotó: Krausz Andrea/likeBalaton.hu

A minőségi balatoni szolgáltatók összefognak

Az egyesület vezetője szerint ilyen szellemiséggel és kínálattal bíró civil szerveződés nincs több a magyar turisztikai szektorban. 2024-ben tíz évesek lesznek, ami meghatározó mérföldkő az egyesület életében.

– Ünneplünk, egyben tudatosabban hívjuk fel a közvélemény figyelmét a Balatonra. Szeretnénk erősíteni a Balaton kommunikációját,

erősítjük a sajtóval való kapcsolatot, hogy a szezon kezdete előtt minden évben felröppenő spekulációk helyett objektív híradások lássanak napvilágot a Balatonról

– mutatott rá a legfontosabb célokra Pach Gábor. Mint mondta, a Balaton egy kiemelkedő európai üdülőhely, ahol egyre magasabb minőségű szolgáltatók működnek, évek óta kiszámítható, magas minőséget nyújtva, ami ár-érték arányban is kiváló. Folytatódik a BalatonBor brand erősítése, és megszervezik az idei évben is az Év strandétele versenyt.

Erősítik a BalatonBor brandet
Fotó: Krausz Andrea/likeBalaton.hu

 

Az elnökség további tagjai: Nagy-Golyán Nikoletta, Kövérné Kalmár Mónika, Pach Gábor, Vincze Péter, Joó Zoltán, Laposa Bence, Hajdu Attila. Nagy István.

Új tagok

A következő 9 új taggal bővül a Balatoni Kör:

Androsics Ferenc – Androsics Borbirtok, Balatonőszöd

Fábry Szabolcs – Igásló központ és Nagyvázsonyi vár, Nagyvázson

Gál Zsombor – Homola Pincészet, Paloznak

Moldvay István – Optimus Residence, Balatonföldvár

Rácz Krisztián – Fricska Étteremlakás, Veszprém

Papp Zsanett Odett – Derce Pékbisztró, Veszprém

Pintér Zoltán – Pini kapitány, Élményhajózás, Keszthely

Szetlik Gergő – Club Tihany, Tihany

Weltner András – Palo Borbirtok, Paloznak

 

Nyitókép: Pesthy Márton – hivatalos

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva