Mészáros Annarózsa | 2022.12.17. 16:00
Ünnepi fényben úsznak a thermálvárosok
A Balatontól egy ugrásra négy települést is találsz, ahol télen-nyáron hódolhatsz a vízimádatodnak. Így advent idején a várakozás fényeit öltötték magukra a hangulatos utcák, terek. Ebből hoztunk egy csokorra valót.

Hévíz

A tófürdő városában, a Festetics téren tündököl az a 12 méteres kaukázusi jegenye, ami egy helybéli udvarából került a tó melletti térre. A meseszerű karácsonyfa mellett adventi koszorú és a betlehem fényei melengeti az arra járók szívét.

 

 

Kehidakustány

Ezüstben pompázó karácsonyfa, lézer show és fonott papír díszekkel dekorált adventi koszorú ékesíti Kehidakustányban a községháza előtti területet. A koszorú és a lézer váltakozó fényeiben hosszasan lehet mosolyogva merengeni.

 

 

Alsópáhok

Alsópáhok

Alsópáhokon, a Sziklakert Étterem melletti park átváltozott egy mesebeli karácsonyi ligetté. Kocsikerékből lett adventi koszorú ring a magasban, a betlehemben Kisjézus szundikál, a bölcsője ajándékokkal tömve. Hogy egy borsőrlőre mi szüksége lehet a gondosan betakart dednek, az egyelőre rejtély. A fenyőfán csillogó dobozok, cukorbotok ringnak, előtte egy igazi szarvas szán áll kivilágítva, megpakoltan. Innen biztosan mindenkinek jut ajándék.

 

Zalakaros

Zalakaros

A Karos Korzón vár a város koszorúja és fenyőfája, az adventi hétvégéken pezsgő programkavalkáddal.

 

 

Lapozd végig a csillogó esti fényekkel teli képeinket a térségről!

 

 

A Balatonra tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!
:

 



Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva