likeBalaton.hu | 2022.07.14. 10:00
A kisgyerekes családok is imádják a Balaton édenkertjét
Családbarát megoldások, babakocsis utak, szabadtéri játszópark és gyerekmenü is várja a legkisebb vendégeket a Folly Arborétumban.

Családok kedvence

2020 után idén újra átvehette a Folly Arborétum és Borászat a Családbarát Magyarország Központ által kiállított Családbarát Munkahely és Családbarát Szolgáltató Hely tanúsító védjegyet. A minősítést azok a szolgáltató és munkahelyek kaphatják meg, akik elkötelezettek a családbarát szemléletű működésmód iránt.

A Családbarát Magyarország Központ által kiállított minősítést pályázás útján nyerhetik el azok a szervezetek, melyek nem csak hisznek a családi élet és a munkavállalói elkötelezettség közti egyensúlyban, de működésükben is ennek kialakítására törekednek. Az előszűrő kérdőív és a helyszíni auditvizsgálat alapján a Folly Arborétum és Borászat a Családbarát Munkahely és Családbarát Szolgáltató Hely kategóriákban 2020 után idén ismét elnyerte a minősítést tanúsító védjegyet.

Fotó: Mészáros Annarózsa

 

A családbarát szemlélet nem csak szervezeti szinten, de szolgáltatásaik kialakításában és minőségi továbbfejlesztésében is kulcsfontosságú a Follyban.
– Számunkra kiemelten fontosak a családok; mind kollégáink családjai, mind pedig a hozzánk látogató családok. Ennek szellemében működésünk és a munkavállalók foglalkoztatása során alapvető jelentőségű a családbarát jelleg biztosítása, ezzel összhangban állítottuk össze a Családbarát Intézkedési Tervet és gondoltuk át az infrastruktúra fejlesztését – fejtette ki Folly Réka, a Folly Arborétum és Borászat negyedik generációs ügyvezető tulajdonosa.

Fotó: Mészáros Annarózsa

Gyerekbirodalom

A Follyban már a kert kialakításakor ügyeltek arra, hogy kisgyermekes családok számára is problémamentes, valódi élményt jelentő látogatást biztosítsanak, ennek érdekében folyamatosan fejlesztik szolgáltatásaikat. Az arborétumban tágas, szabadtéri játszóparkot alakítottak ki hintával, óriás mókuskerékkel és csúszdával a kicsik számára, de az étteremben találni családi társasjátékokat is.
A bejárat előtt családi parkolóhelyeket biztosítanak a gyermekekkel érkezők számára, kérhető babahordozó, mellékhelyiségeikben pelenkázó is található, igény esetén még pelenkát is biztosítanak.

A gyerekek is imádják a Follyt
Fotó: Mészáros Annarózsa

 

A kert alsó és középső részét úgy alakították ki, hogy babakocsival is bejárható legyen, és arra is figyeltek, hogy az étterem, a kávézó és a teraszok is jól megközelíthetőek legyenek. Az étlap összeállításánál a kínálatot minden korosztályra kiterjesztették: külön gondoltak a legkisebbekre is, emellett a pultnál a készlet erejéig bébiétel, gyermek étkészlet és előke is igényelhető.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva