likeBalaton.hu | 2021.04.22. 22:00
A Balatonnál is teraszoztak a hazai sztárok a hétvégén

Itt olvashatod képes összeállításunkat a balatoni terasznyitásról!

Lékai-Kiss Ramóna Szigligeten töltötte a hétvégét

A Dancing with the Stars műsorvezetője a terasznyitás és a zsúfolt városi környezet helyett a Balaton frissességét választotta ezen a szép tavaszi hétvégén. Szigligeten pihent és élvezte a víz közelségét a családjával.

Mádai Vivien született balatoni lány, ezúttal sem hagyta ki a vitorlázást sem

Szülei még mindig a Balatonnál élnek, Vivien is szok időt tölt a tónál és ahogyan a közösségi oldalára posztolt kép alatt is látható, a Balaton mindent jelent számára, ami azonos az otthon fogalmával.

 

Ha Balaton és szép idő, abból Berki Krisztián sem maradhat ki

Siófokon pihent a hétvégén Berki Krisztián és kislánya, valamint felesége, Mazsi is. Mazsiéknak van nyaralójuk a déli parton, ezért szinte hazajárnak a tóhoz.

Krisztián erről és sok más balatoni élményéről, valamint szüzessége elvesztéséről is mesélt nekünk a vele készített interjúban.

Závodi Gábor, Rúzsa Magdi billentyűse családjával pihent a Balaton-felvidéken

Köllő Babett is posztolt a terasznyitós hétvégével kapcsolatban

Egy korábbi nyaralásáról tettt közzé fotót, mellé pedig egy, a hétvégi terasznyitással kapcsolatos kommentet írt. Mindannyian örülünk a szép időnek és a nyitásnak, de talán érdemes elgondolkodni Babett gondolatain is:

– Nem, nem voltam nyaralni 2019 óta és teraszos kép sem készült rólam tegnap. Viszont ámulva nézem a zsúfolásig megtelt tereket, a nyaralós képeket az instán és nem értem. Átaludtam volna pár hónapot és már biztonságos minden?! Félreértés ne essék,örülök a nyitásnak,csak annyit kérek, hogy ÉSSZEL tegyük! Vigyázzunk egymásra, különben mit sem ért az elmúlt év szenvedése – írta a legutóbbi Sztárban Sztár zsűritagja.

Itt olvashatod a Babettel készített interjúnkat.

Olvass interjúkat hazai sztárokkal, akik imádják a Balatont!

 

Nyitókép: Olvasói fotó: Héjja Rita

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva