likeBalaton.hu | 2022.11.22. 08:00
Kárbejelentő és életmentő applikáció nem csak téli vezetéshez
Korán sötétedik, nedves, csúszós az út, sok a baleset. Jó tudni, hogy szükség esetén a kárbejelentést akár a mobiltelefonunkról is elintézhetjük.

Januártól nem szükséges magunkkal hordani a kocsi forgalmi engedélyét és a jogosítványunkat sem, de jó tudni, hogy a kárbejelentéshez sem kell már nálunk legyen a több példányos dokumentum, mert mobilon is elintézhetjük. Sőt, ha baleset történt, a mentőket is azonnal értesíthetjük, nem csak telefonon, de a pontos GPS adatainkat is továbbító applikációval is.

E-kárbejelentő

Gépjárműbaleset esetén az E-kárbejelentő segít a pontos és azonnali kárbejelentés elvégzésében. Az alkalmazással elkészülő baleseti bejelentővel pontosabb információk oszthatók meg a biztosítókkal, mint például a GPS adatok, valamint lehetőség van médiafájlok csatolása, ráadásul a helyszínrajz is könnyebben elkészíthető.

Az alkalmazás az alábbi linkeken tölthető le:

Google Play: AppStore:
https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.mabisz.ekarbejelento https://apps.apple.com/hu/app/e-k%C3%A1rbejelent%C5%91/id1448391210

 

ÉletMentő

Az ÉletMentő mobilalkalmazással könnyen elérhető a mentőszolgálat olyan helyzetekben, amikor a leginkább szükségünk van rá. Az alkalmazás továbbítja a pontos tartózkodási helyünket és a mentéshez szükséges egyéb gyakorlati információkat. Az alkalmazás használatára Magyarországon, Ausztriában, Csehországban és a szlovák hegyvidéken van lehetőség.

Az alkalmazás az alábbi linkeken tölthető le:

Google Play: AppStore:
https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.mentok.eletmento https://apps.apple.com/hu/app/%C3%A9letment%C5%91/id1494226172

 



Nyitókép: shutterstock / illusztráció

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva