likeBalaton.hu | 2022.11.19. 07:00
Bevásárolt karácsonyra Totó, a sztárhattyú
Bevásárolt karácsonyra az egyik keszthelyi áruházban Totó, a sztárhattyú. Végigtotyogott a karácsonyi kellékek között, és utazott egy kicsit a bevásárlókocsin is.

Totó, a sztárhattyú a legelképesztőbb helyekre is követi nevelőjét. Ahogy arról a likeBalaton.hu beszámolt, nyáron sokat strandolt, legutóbb pedig az edzőterembe is elkísérte gazdáját.

Nagyon erős a kapcsolat

Totó néhány napos korában került a keszthelyi Festetics-kastély Madárparkjába, ahol Rigó Gábor vette a szárnyai alá. A hattyú és gazdája közötti kapcsolat annyira erős, hogy a madárnak eszébe sincs se elúszni a Balatonon, se elrepülni. A Madárpark nemrég befogadott négy hattyúárvát, ami jól sült el, Totó bevállalta a pótapaságot.

Totó, a sztárhattyú már szívesen látott vendég az áruházakban

Totó már otthonosan mozog a boltokban, hiszen nem először volt bevásárolni. Az üzletben szívesen fogadták, hiszen ilyen kalandban még nem volt részük az eladóknak. Totó a bevásárlókocsis utazást is kipróbálta, igaz ez a tevékenység nem volt kedvére való – számolt be a TV Keszthely.

Nasit kapott az állatboltban

– Rendszeresen hordom magammal mindenhova kicsi kora óta – mondta Rigó Gábor. – A Balatonra, Hévízre szoktunk járni fürdeni a nyári időszakban. Most készülődünk mi is a karácsonyra, és elmentünk olyan állatboltba, ahol választottam neki extra élelmet. Most pedig karácsonyi dekorációkat próbálunk keresgetni, és vásárolni valamit. Mindig viszem magammal, még tankolni is – mesélte Totó nevelője.

Nyitókép: TV Keszthely

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva