likeBalaton.hu | 2022.05.09. 10:00
Kvíz: A legjobb bringás élmények a Balatonnál 2022-ben
Kvíz! Teszteld ismereteidet a Balatonról. Vedd elő a játékos éned, a tó iránt érzett rajongásod és az összes tudásod. Sok sikert!

Kvízből soha nem elég? Itt még többet találsz.

 

1/5

Eldugott bringaútvonalakat dolgoztak ki a szakemberek a Balaton körül. Hány kilométerre távolodnak el a tótól majd térnek vissza oda ezek a felfedezésre váró kerékpáros túrák?

Fotó: BalatonBike365 hivatalos
2/5

Áthalad a Fehérvízi lápon az a kerékpártúra, amely már három óra alatt is teljesíthető. A déli part melyik csodálatos természeti környezetéről van szó?

Fotó: Shutterstock
3/5

Szakaszosan építik ki a Buba kerékpárutat. 2022 év végére készül el teljesen a teljes szakasz. Hány kilométer hosszú lesz a Budapestet a Balatonnal összekötő bringaútvonal?

Fotó: Krausz Andrea
4/5

Wolf Kati tavaly körbebiciklizte a Balatont a barátaival. Mennyi idő alatt tették meg a teljes távot?

Fotó: Wolf Kati családi
5/5

Gubás Gabi szenvedélyes bringás. A színésznő Balaton körül is nagyon szeret tekerni. Milyen furcsa szokása van kerékpározás közben?

Fotó: Gubás Gabi privát
Hibátlan!
Gratulálunk, mindegyik kérdésre helyesen válaszoltál, nézz vissza jövő héten is! A kérdések egyre nehezebbek lesznek, teszteld magad folyamatosan és olvasd a likeBalaton.hu-t, hogy mindig mindent tudj a tóról!
Nem rossz!
Nagyon ügyes vagy, de vannak hiányosságok, nézz szét az oldalon és mindent megtudhatsz a tóról. A következő kvízen már tökéletes leszel!
Nálunk mindent megtalálsz, hogy javíts az eredményen.
Csiszold velünk a tudásodat és az ismereteidet a Balatonnal kapcsolatban, hiszen naponta szállítjuk az információkat: a legfrissebbeket és a történelmi érdekességeket is. Gyere vissza hozzánk minden nap!

 

 

Nyitókép: illusztráció/Freepik

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva