likeBalaton.hu | 2022.09.09. 14:00
Kvíz: Őszi balatoni látnivalók és színes programok
Az őszi balatoni látnivalók és színes programok témájában tesztelheted ismereteidet a Balatonról.

Az őszi balatoni látnivalók és színes programok a témája heti játékos fejtörőnknek. Hajrá!

 

1/5

A Szent György-hegy ősszel is ezernyi programot kínál gyerekeknek és felnőtteknek is. Gasztro, mozgás, chill – ebben mind részed lehet. Milyen típusú hegyek vesznek körül itt?

Fotó: Mihály Szilvia
2/5

Hol található ez a gyerekek és felnőttek számára is használható hintázóhely? Ennél a kilátónál a húsz négyzetméteres, legyező alakú panorámateraszról csodás látvány tárul a szemed elé.

Fotó: Mészáros Annarózsa
3/5

Csönd és a béke honol a déli part ezen részén. A balatonmáriafürdői partszakasz kellemes őszi kikapcsolódást nyújt. Melyik strand területére kell ehhez ellátogatnod?

Fotó: Mészáros Annarózsa
4/5

A veszprémi vár kapujában áll a Tűztorony, amelyből minden órában egyszer zene szól. Mit játszik az óratorony?

5/5

2022-ben október 14-16. között rendezik meg a Füredi Szüretet. A város több mint harminc évvel ezelőtt kapott egy kitüntető címet a borhoz kapcsolódóan. Mi ez a rang?

Fotó: Balogh Ákos/Napló-veol.h
Hibátlan!
Gratulálunk, mindegyik kérdésre helyesen válaszoltál, nézz vissza jövő héten is! A kérdések egyre nehezebbek lesznek, teszteld magad folyamatosan és olvasd a likeBalaton.hu-t, hogy mindig mindent tudj a tóról!
Nem rossz!
Nagyon ügyes vagy, de vannak hiányosságok, nézz szét az oldalon és mindent megtudhatsz a tóról. A következő kvízen már tökéletes leszel!
Nálunk mindent megtalálsz, hogy javíts az eredményen.
Csiszold velünk a tudásodat és az ismereteidet a Balatonnal kapcsolatban, hiszen naponta szállítjuk az információkat: a legfrissebbeket és a történelmi érdekességeket is. Gyere vissza hozzánk minden nap!

 

 

Tervezd meg az utazást!
:

 

 

 

 

 

 

Nyitókép: BalatonBike 365 hivatalos

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva