likeBalaton.hu | 2022.12.24. 12:00
Mi kerül a fára idén?
A karácsonyfa díszítése minden családban másként alakul. Vannak akik az aktuális trendeknek megfelelően dekorálják a karácsony fő szimbólumát, mások pedig a nagyi a gömbjeire esküsznek. Lássuk idén karácsonykor milyen színben pompázik a fa, ha az újítás mellett döntünk!

A kérdés körüljárásában Kovács Krisztina virágkötő a segítőnk: — Sokan előveszik a tavalyi díszeket, az évek óta őrizgetett darabokat. Én azt látom, hogy nagyon kevesen vannak, akik minden évben lecserélnék az egész garnitúrát. Hiszen mindannyian tudjuk, hogy nem mindig a legújabb a legjobb, mert az csak megy valami után. Hiányzik belőle a szeretet és a törődés. A jellemző az, hogy elővesszük a régit és pótolunk hozzá. Vannak olyan díszek, ami emlék, ami a nagyszülőké volt, vagy a gyermekünk készítette és fenn kell lenni a fán.

 

Kastély az üveggömbön
Fotó: Mészáros Annarózsa

Dobd fel a tavalyit!

Az adventi koszorúknál, karácsonyi koszorúknál is jellemző, hogy vannak, akik újradíszíttetik, újrazöldelltetik az alapot. Az adott virágüzletbe visszalehet vinni egy kis tuningra, felújításra, ha magad nem boldogulsz vele. De ez vonatkozik a húsvéti koszorúkra, más díszekre is. Sokan keresik a természetes alapanyagokat, hogy ne legyen túltömve minden dísszel. A fatalpas nagyon keresett. Így akár négyévszakos is lehet egy dísz, egy kis átalakítással.

 

Feketére fehéret

 

 

A fára gömbök, díszek, szalagok kerülnek idén is. S most a fekete és a fehér, ami a legtrendibb. Aki inkább színesben gondolkodik, annak az egyszínű rózsaszín és ennek árnyalatai lehetnek mérvadóak.

 

 

Fotó: pixabay

Továbbra is tartja magát a dolog, hogy szaloncukor kerül a fára. Sőt, sokan direkt szaloncukor formát keres: műanyagból, üvegből vagy éppen textilből.

 

Az ajándékok csomagolása harmonizál a fa színeivel, így egy szép összhangot mutat a lakás dísze. Előveszi a régit és pótol hozzá. Vannak olyan díszek, ami emlék, ami a nagyszülőké volt, vagy a gyermekünk készítette és fenn kell lenni a fán.

 

Nézd meg galériánkat csodálatos karácsonyi dekorációkról!

 

A Balatonra tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!
:

 



 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva