Szaniszló Hajnalka | 2022.08.16. 10:00
Pápai Joci balatoni nyara a perzselő videóklipben – interjú
Pápai Joci balatoni nyara az új, Ott vársz rám című videóban elevenedik meg.

Pápai Joci balatoni nyara elevenedik meg az Ott vársz rám klipjében

Joci számára fontos az is, hogy a mély érzésű dalok mellett a közönség megismerje egy másik oldalát is, amelyet a Sztárban sztár leszek! című műsorban is láthatnak majd a tévénézők. Szeptembertől a TV2 képernyőjén láthatjuk a showműsort, Joci újra a zsűriben foglal helyet.

Joci számára fontos az is, hogy a világot és hazánkat is próbára tévő két év után olyan dallal jelentkezzen, amely kikapcsolja a hallgatót, felidézi a legszebb nyári emlékeit, esetleg a vízparton hallgatva épp a legemlékezetesebb nyári élményeinek egyik nagy kedvencévé válhat.

Megkérdeztük az énekest a saját balatoni élményeivel és a nyári aktualitásaival kapcsolatban is

– Milyen gyerekkori emlékeid vannak a Balatonról?
– Gyerekként sokat utaztunk a családdal, bejártuk Magyarországot, és a Balaton sem maradhatott ki. Többször voltam táborban is, kellemes emlékeim vannak. Nyár, Balaton, szerelmek és napsütés.

– Milyen nyári szerelmekkel kapcsolatos emlékeid vannak a Balatonhoz kapcsolódóan?
– Az egyik, koncerteken rendszeresen előadott dalomnak is van balatoni kötődése. A Megölnek apádék című szerzemény arról szól, hogy a tinikori szerelmeim szülei, legtöbbször az édesapák, sokszor néztek rám rosszallóan. Lányos apukaként most már én is átérzem ezt a helyzetet (nevet)

– Merre lépsz fel idén nyáron a Balatonnál?
– Nemrég jártunk ott a BalatONkoncertnek köszönhetően, friss még az élmény. Vízi színpad, sok-sok rajongó a vízben, de a partról is közel ezren hallgatták a koncertet. Varázslatos hangulata volt a vízi színpadnak, a naplemente és a hullámzó víz elegyével. Az egyik dalom közben arra kérem a koncertezőket, hogy kapcsolják be a zseblámpát a telefonjukon és integessenek. Most megkíméltem azokat, akik a vízben voltak, csak a parton lévőktől kértem erre. (nevet)

 

 

– Lesz lehetőséged idén nyaralni is a tónál?
– Balatoni nyaralás idén nem lesz. A klipforgatás alkalmával több balatoni településen jártam már ebben az évben rendezvényeken, de a csobbanás kimaradt. Remélem, ezt mielőbb pótolhatom majd a családommal. Szerencsés vagyok, mert olyan érzésem van az otthonomban, mintha mindig nyaralnék. Szeretek Tatán élni.

Pápai Joci balatoni nyara a likeBalaton.hu oldalán megjelent interjúban.

Fotó: Pápai Joci hivatalos

 

– Mivel telnek most a napjaid?
– Örökmozgó vagyok, mindig csinálnom kell valamit. Dolgozunk a háttérben két új videóklipen, ami új slágereket is jelent. Készülök a Sztárban sztár leszek! következő évadára, a hétvégéken pedig a koncertek töltik ki az időm, sok most a tennivaló. Egyébként ez mindig így van. Szabadabb napjaimon a családdal kirándulunk vagy felfedezünk egy jó éttermet. A gyerekek és a feleségem is igényli ezt, engem pedig ez mindig feltölt.

– Kifejezetten perzselő és nagyon fílinges, napsütéses nyári sláger lett az Ott vársz rám. Mi inspirálta a szöveget?
– Szerettem volna egy könnyed, nyári dalt és nagyon jól fogadták a rajongók. A közös élményekről, a tábortűzről, az ott közösen elénekelt dalokról és azokról az érzésekről, amelyeket csak a vízpart, a barátok, a család és az ott eltöltött napok adhatnak meg nekünk. A tábortűz számomra mindig gyermekkori emlékeket és a soha vissza nem térő nyarakat idézi meg. Ráadásul mindig akkor voltam a legszerelmesebb. (mosolyog) A nyár az én igazi évszakom. Ez az új sláger is így született nemrégiben, egy hűs hajnalon a kertünkben.

 

Fotó: Pápai Joci hivatalos

Fotó: Pápai Joci hivatalos

 

– Hogy vagy most, miben vagy most érzelmileg?
– Bízom abban, hogy hamarosan egy új, mélyebb tartalmú dallal is meg tudom lepni a rajongóim. Addig azonban nyár, Balaton, szerelmek és napsütés. Újra szabadok lehetünk, élvezzük hát a napsütést, a nyári forróságban a hűs Balaton hullámait, a vattacukrot, a ropogós sültkrumplit, gyűjtsük össze az élményeket, legyünk sokat a családunkkal és a barátainkkal. Élvezzétek Ti is a nyarat!

 

 

 

Utazz a Balatonhoz vonattal – tervezd meg egyszerűen a likeBalaton.hu menetrendi keresőjével

 

Tervezd meg az utazást!
:

 

 

 

 

 

 

Nyitókép: Pápai Joci hivatalos

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva