2019.05.03. 19:00
Változékony hétvégi idő - változatos programokkal
Bár az időjárás nagyon változékony lesz a hétvégén, a programok annál változatosabb kínálattal kecsegtetnek bennünket. Böngésszük hát őket és válasszunk egy, számunkra megfelelő koncertet, túrát vagy kiállítást.

Ahogyan arról itt már írtunk, kifejezetten az anyák napjához kapcsolódóan is számos program kínálkozik a Balaton körül, most pedig mutatjuk a további lehetőségeket a hétvége aktív és passzív, de mindenképpen tartalmas és élménydús elöltéséhez.

PÉNTEK
Szombatig még tart a jubileumi Veszprémi Egyetemi Napok, ahol fellép többek között a Kowalsky meg a Vega, Rúzsa Magdi, a Punnany Massif, a Follow the Flow és még a Hősök is. Teljes kínálat a kattintás után.

Május 1-jén kezdődött és vasárnapig varázsolja el mindenki szívét a Boldog Békeidők Hévíze, amelyen idén is belengi az utcákat a békebeli hangulat, amelyet felvonulással, jelmezesekkel és koncertekkel is színesítenek.

Autóőrültek és különöseg a Seat-fanok igyekezzenek, hogy pénteken 16:00-ra eljussanak Alsóörsre, hiszen évadnyitó találkozót rendeznek számukra. Ez az ország legnagyobb Seat találkozója, ahol felvonulással és értékes ajándékokkal várnak mindenkit. Irány Alsóörs!

Akárhogy is, arra mindenképp ügyelj, hogy ne fotózz vezetés közben!

A golyóálló SEAT

Lőtték, ütötték-vágták és hajtották az új golyóálló Leonokat mielőtt átadták őket az Olasz rendőrségnek. 🙂

Közzétette: ClubSEAT – 2015. szeptember 1., kedd

 

Még több autós és motoros fesztiválra vágysz? Kattints és teljesül a vágyad!

SZOMBAT

Bábelőadás lesz a Tekergő Bábszínház előadásában Füreden. Régmúlt idők programjának tűnik, de a gyerekek még mindig ugyanannyira élvezik, mint amennyire mi élveztük gyermekkorunkban a sokszor megfakult bábok játékát a paraván előtt. Vidd el a gyerekeket és nosztalgiázz, miközben ők is jól szórakoznak.

Fotó: Pixabay

Böngészd egész nyáron az oldalunkat, mert mi mindig gondolunk a gyerkőcökre és folyamatosan feltöltjük a legkisebbeknek szóló programokat is.

Szombaton lesz az első Bakony-Balaton tekerés is, amelyen a Veszprémvölgy körbetekerése a cél. Hangulatos kikapcsolódás, nem teljesítménytúra, gyerekekkel is simán élvezhető program!

Még több bringás program itt.

A Tihanyi-félsziget gejzírszikláin és gejzírmezőin a résztvevők együtt szippanthatják be frissen zöldellő növények illatát és a tó szélfútta mediterrán páráját. Mindezt pedig az Aszófői Halsütő teraszán terjengő illatok tudják teljessé tenni.

Fotó: Pexels

Nyolcadik alkalommal rajtol el a Balatonfüredi Yacht Club hagyományos túraversenye, a Tolnay Kálmán László Emlékverseny, 2019. május 4-én. A verseny a BYC örökös tagja, a kétszeres olimpikon Tolnay Kálmán László előtt tiszteleg, aki 1965-ben a Balaton Kékszalagját is elnyerte.

Idén is lesz Kékszalag, nézd meg a részleteket nálunk!

Ha még több vitorlásversenyen indulnál vagy szurkolnál, kattints ide, összegyűjtöttük a 2019-es balatoni kínálatot!

Érkezik Balatonfüredre a legcsajosabb partysorozatNem csak csajoknak, de a legtutibb csajokkal: ez lesz a Girls Night Out! A lemezjátszóknál belevaló DJ lányok állnak majd, azaz Nia Even, Nikita, Marta Vendrey, Beki M.

Zamatos borok, ízletes ételek, családias programok: tavaszköszöntés a balatonboglári Légli fivérekkel, Ottóval, Attilával, és Gézával!

VASÁRNAP

A Balaton Mountainbike Maraton rajt – cél területe Balatonfüred óváros központjában, a piactér parkolójában lesz. A körpálya innen kiindulva a balatonfüredi felső – erdő változatos erdei útjain kerül kijelölésre.

BRINGA címkénk alatt mindig megtalálod a kerékpáros programokat és az izgalmas tekerős híreket!

Aki kicsit elmélyülten, csendesebben, s meghittebben szeretné tölteni a hétvégét, annak is van lehetősége választani a balatoni programok közül: országos búzaszentelő szentmise a balatonszárszói római katolikus templomban, körmenet és ökumenikus búzaszentés a búzatáblában.

Még több program között szörföznél? Katt ide!

Kiemelt kép: Pexels

Összeállította: Szaniszló Hajnalka

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva