likeBalaton.hu | 2020.06.17. 06:00
Napoznál egy koporsó alakú matracon? 
Az idei év jól megforgatott bennünket, azonban szerencsére a nyár nem marad el. Már most élénk a strand- és nyaralóturizmus a Balatonnál. Nem lesz hiány mókás strandcuccokból sem. Nézd meg te is a legőrültebb darabokat, hogy tudd, mitől leszel cool a Balaton-parton!

Tavaly írtunk a banán alakú matracról, a vicces esernyőkről és esőkabátokról és arról, hogy hogyan válhatsz igazi hableánnyá a strandon. Volt itt csillogó óriáskagylós matrac és a Halálcsillag is felbukkant a Balatonnál, de foglalkoztunk a balatoni fürdőruha-divat évtizedeivel is.

Na és a csótány alakú matracra emlékszel még? A szőrös-beles fürdőruha megvan?

Lássuk, idén mi hódít, jöjjön az első agymenés-hullám, a fotó után!

 

Elsőként a kutyás dolgokat mutatjuk, embernek és állatnak egyaránt. A legelvetemültebbek gondoltak az úszni nem tudó kutyákra is, amit most ennyiben és kommentár nélkül is hagyunk, a kép önmagáért beszél majd.

Kutyáknak

Tudtad, hogy a Balatonnál már közösen, a kutyusoddal is evezhettek? Kutyával SUP túrára indulni nem kicsit merész elképzelés, de egy félős kutyusnál talán még be is vethető a képen látható céleszköz. A Balatonnál ugyanis erre is van lehetőséged, nézd meg a részleteket itt és itt.

Kutyásoknak

Gazdiknak kötelező kellék lehet a kutyás fürdőmatrac, pláne, ha tacskójuk van. Kérdés, hogy a többi kutyás mikor kezdi el követelni a mopszos, a német juhászos vagy a pit bullos matracot, mert olyan kutyán szeretne pihenni, mint az övé… és a kutyák vajon mit szólnak majd, amikor meglátják? Szerintetek?

Minden, ami kutyabarát a Balatonnál, azt itt megtalálod!

 

A legbátrabbaknak

Mi kicsit morbidnak gondoljuk ezt a matracot, de tisztában vagyunk azzal, hogy sokan vannak, akik viccesnek tartják majd és bevállalják a koporsó alakú matracot, amelynek még koporsófedele is van. Úgy az igazi, hogy biztosan semmi napfény ne érjen! Gyanítjuk, hogy a vámpírok vevők lennének a cuccra!

Családoknak és baráti társaságoknak

Nagyon menő, mert van benne italtartó, ami rendkívül praktikus a vízen, plusz háttámla, ami szintén a komfortérzetet szolgálja és a lényeg: sokan elfértek rajta, hogy együtt élvezhessétek a Balaton vizén ringatózást. Ne feledjétek időben behűteni az italokat a beépített mini hűtőbe!

 

Tudtad, hogy 67 balatoni fürdőhely újul meg idén? A program célja, hogy 2030-ra valamennyi, élővíz melletti strand modern, XXI. századi színvonalú legyen. A beruházások kisebb lépésekben történnek, hogy a nyaralók nyugalmát ne zavarják meg a rekonstrukciók.

 

Nyitókép: Krausz Andrea

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva