Benkő Péter | 2023.11.09. 16:00
Már lehet nevezni az adventi ablakok Balatonfőkajáron című eseménysorozatra
Idén is népszerű a balatoni települések körében az adventi kalendárium. Minden nap más ház ablakában gyúlnak ünnepi fények.

Idén is elindítják azt a sorozatot, melynek lényege, hogy december 1-jétől mindennap kivilágítanak a jelentkezők egy-egy ablakot, melynek köszönhetően különleges ünnepváró hangulatot varázsolnak Főkajáron. Várják ehhez minden vállalkozó kedvű személy jelentkezését, akik saját házuk vagy üzletük ablakába, kirakatába beleviszik kreativitásukat, ötleteiket. Fontos, hogy az aktuális nap sorszáma ki legyen világítva.

A jelentkezési határidő november 20., hétfő. Jelentkezni e-mailben, a polgármesteri hivatalnál lehet.

Kilencven település kapott kedvet a balatoni nyomán a különleges kalendárium készítéséhez

A korábbi években Keszthelyen is megcsodálhattuk a kivilágított ablakokat, melyek az élő adventi kalendárium részei voltak.

Balatonőszöd, Balatonszárszó és Kéthely is csatlakozott az ünnepi kezdeményezéshez. Az őszödiek nyomán pedig további kilencven település kapott ihletet a megvalósításhoz.

Pompás fényekkel, ünnepi hangulattal, meghitt programokkal és szép betlehemekkel készülnek a karácsonyi ünnepekre a balatoni települések. Advent idején sok helyen érdemes lesz egy sétát tenni, elkortyolni egy illatos puncsot, forralt bort. Programjaink között már most ajánlunk adventi eseményeket.

 

 

Tervezd meg az utazást!



:


Forrás: veol.hu
Nyitókép: sonline.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva