likeBalaton.hu | 2023.11.13. 12:00
Bogyó és Babóca Balatonbogláron
A Balatonboglári Művelődési Házban a hétvégén különleges eseményre került sor: Bartos Erika, a népszerű Bogyó és Babóca könyvek szerzője tartott egy interaktív Mesedélelőttöt a gyerekek és szüleik számára. Az eseményre több tucatnyi érdeklődő látogatott el, hogy személyesen találkozhassanak az íróval és hallgathassák meg meséit.

Bartos Erika előadása során nem csak mesélt, hanem interaktív elemekkel is gazdagította a programot, így a gyerekek nem csak hallgatóként, hanem aktív résztvevőkként is bekapcsolódhattak. Az író különös hangsúlyt fektetett arra, hogy a mesék által a gyerekek képzeletvilágát gazdagítsa, és játékos formában tanítson nekik az élet fontos dolgairól.

A Bogyó és Babóca sorozat, melynek minden kötete Bartos Erika saját illusztrációival jelenik meg, hatalmas népszerűségnek örvend a legkisebbek körében. A történetek két főszereplője, Bogyó, a kis bogár és Babóca, a katica kalandjai mellett a barátságról, segítőkészségről és a környezettudatos gondolkodásról is mesélnek.

Az esemény végén Bartos Erika dedikálta is a könyveit, így a gyerekek nem csak egy felejthetetlen élménnyel, hanem egy személyes emlékkel is gazdagodhattak. A dedikálás során minden kis rajongó egy-egy kedves szóval és aláírással ellátott könyvet vihetett haza.

Az ilyen típusú rendezvények nemcsak a gyerekeknek nyújtanak szórakozást és tanulságot, hanem a szülők számára is lehetőséget biztosítanak arra, hogy közösen töltsenek időt gyermekükkel, miközben megismerkednek a kortárs gyermekirodalom egyik meghatározó alakjával.

A Mesedélelőtt Balatonbogláron így nem csak egy könyvbemutató volt, hanem egy közösségi élmény is, ahol a gyerekek és szüleik egyaránt részesei lehettek a mesék varázslatos világának.

Fotók: Németh Levente

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva