Szaniszló Hajnalka | 2022.11.02. 08:00
Kemény Dénes háborús áldozatokon segített – interjú!
Kemény Dénes beszámolója az általa szervezett, balatoni gyerektáborról.

Kemény Dénes alapítványa, a Szülők Háza Alapítvány Balatonfenyvesen táboroztatta azokat a gyerekeket, akik gondozóotthonokban élnek. Egy részük a háborús ukrán területekről menekült hazánkba.

– A legnagyobb élmény az volt számomra, hogy akár a gyermekotthonból, akár a háborús területekről érkezett gyerekekről volt szó –

minden pillanatban sugárzott róluk az önfeledt boldogság és teljes egyenlőség volt közöttük. A legnagyobb természetességgel és szeretettel fordultak egymás felé

– mondta a likeBalaton.hu-nak Kemény Dénes.

Fotó: Kemény Dénes Facebook

 

A szövetségi kapitány számára ez volt a nyár legszebb hete

– Köszönöm a sok segítséget az alapítvány munkatársainak, az önkénteseknek, valamint a balatonfenyvesi ismerőseimnek és barátaimnak, akik mindent megtettek a gyerekekért. Bográcsoltunk, hajóztunk a Balatonon, a gyerekek együtt táncoltak és énekeltek, önfeledten élvezték a nyarat.

Számomra ez a hét volt a legszebb a nyáron

– emlékezett vissza a legendás kapitány.

Fotó: Kemény Dénes Facebook

 

Nyolcvan gyerek táborzott Balatonfenyvesen

– Nyolcvan gyerek sikeres balatoni nyári tábor idén augusztusban az Alapítványi Szülői Ház szervezésében. Köszönet minden önkéntesnek, aki azért dolgozott, hogy boldoggá tegye ezt a sok gondozóotthonból érkező gyermeket, egy részüket a szomszéd háborúból – írta a volt szövetségi kapitány közösségi oldalán.

Fotó: Kemény Dénes Facebook

 

Kemény Dénes és a hatalmas balatoni pontyok

A vízilabda-edző rengeteg időt tölt a Balatonnál. Többek között imád horgászni.

– Apám a MÁV-nál dolgozott, így MÁV üdülőkbe jártunk nyaralni. Öt évesen már hatalmas pontyot fogtam, képzeld. Apám megvette a balatonkenesesi halasnál a pontyot, rákötötte a horogra úgy, hogy ne vegyem észre, én pedig boldogan kifogtam a vízből. Az élmény volt a lényeg – emlékezett vissza a legendás szövetségi kapitány, aki a lenti interjúban részletesen is mesélt az életéről.

 

 

 

 

Tervezd meg az utazást!
:

 

Nyitókép: Kemény Dénes Facebook

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva