origo.hu | 2022.10.09. 08:00
Eladó Balatonalmádiban a Bermüller villa, avagy a Magda-lak
A 703,2 millió forintért kínált, múlt század elején épült Bermüller villa, vagy más néven „Magda-lak" fotói magukért beszélnek. Kíváncsiak vagyunk, ki és milyen célra vásárolja meg a felújított szépséget.
Balatonalmádiban eladó a múlt század elején épült Bermüller villa, a „Magda-lak”. Balatonalmádi a nyugalom és pezsgés városa, nagy ütemben fejlődő, forgalmas üdülőváros.

A belső terek felújítása jelenleg is zajlik Forrás: Ingatlanbazár

A Balaton-északi partjának egyik legnépszerűbb turisztikai célpontja, nyaranta rengeteg izgalmas programot kínál az idelátogatók számára. Belvárosában található az eladásra kínált épület. Az 1910 körül épült ingatlan az évek alatt folyamatos átépítésen, felújításon esett át. Téglaboltozatos poroszsüveg födémes alsó szintjén egy nappali — melyről a kertkapcsolatos teraszra jutunk — 2 szoba, szabadidős helyiség, wellness rész lett kiépítve, és itt kapott helyet a kazánház. Az emeleten a tekintélyes előcsarnokból megközelíthető nagyméretű nappali, konyha, 2 szoba és fürdőszoba került kialakításra.

 

A teraszokról magával ragadó panoráma tárul a szemünk elé Forrás: Ingatlanbazár

Tetőterét beépítették, üvegfödémes, galériás előcsarnokból juthatunk a tágas nappaliba, mely hatalmas üvegfelületeinek köszönhetően rendkívül világos, és mindkét oldalán nyitott tetőterasz található. A teraszokról magával ragadó panoráma tárul a szemünk elé a környékre és a Balaton egy részére. Ugyancsak az előcsarnokból közelíthető meg a galériás toronyszobán kívül még egy szoba és a fürdőszoba. Az ingatlan jól kialakított, tágas, átlátható belső terekkel rendelkezik, melyek kialakítása jelenleg is zajlik.

 

 

Az ingatlan jól kialakított, tágas belső terekkel rendelkezik Forrás: Ingatlanbazár


Balatonfüredre tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!
Tervezd meg az utazást!
:
Forrás: origo.hu
Nyitókép: ingatlanbazar.hu



 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva