likeBalaton.hu | 2023.05.14. 18:00
Ultrabalaton 2023: a galériában a legjobb képek
Megérkeztek az Ultrabalaton 2023 legjobb fotói: galéria az emlékezetes pillanatokról.

A napokban zajlott le az Ultrabalaton 2023, amely minden rekordot megdöntött mind a résztvevők, mind a csúcsok tekintetében az idei évben. A tókerülő futóverseny európai tekintetben is nagyszabásúnak számít, rekordszámú résztvevőjével pedig idén még nagyobbat nőtt a kontinens futóversenyeinek körében. A Balatont megkerülő versenyen csúcstartók, vitorlázók, terepkerékpárosok és jótékonyságban élen járó versenyzők és csapatok is részt vesznek.

A legjobb fotókból válogattunk, amelyek a versenyen készültek: a cikk végén találod a galériát. Talán te is szerepelsz valamelyiken?

A közelmúltban készítettünk egy hosszabb beszélgetést a főszervezővel. Zelcsényi Miklós akkor elmondta, hogy milyen mennyiséggel szorították vissza a szemét mennyiségét a versenyen azzal, hogy zöld gondokodásra váltottak, mesélt arról, hogy milyen tervei vannak a jövőre nézve és arról is, hogy bár sérüléssel küzd, ő is lefutja párosban az UB távját.

Új pályacsúcsot állított fel a férfiaknál Mihalik Norbert, erről itt írtunk részletesebben.

Mihalik Norbert az Ultrabalaton 2023 versenyén
Fotó: Maratonman hivatalos

Maráz Zsuzsanna a verseny abszolút női bajnoka, idén ötödször állt a dobogó legfelső fokára a versenyen.

– Az UB óriási hatással volt az életemre. Ha a Balatonra gondolok, nem a gyerekkori nyaralások jutnak eszembe, hanem az UB. Nincs a versenynek olyan szakasza, amelyhez ne kötne szép emlék – mesélte akkor az ultrafutó bajnok, most pedig ismét daidalmaskodott.

Maráz Zsuzsanna az Ultrabalaton 2023 versenyén
Fotó: Maratonman hivatalos

 

Rakonczay Gábor bár a vitorlázás világából érkezett, imád futni, többször teljesítette már az UB-it is, nem volt ez másképp 2023-ban sem, amikor épp a születésnapján futotta le a kétszáz kilométer feletti távot.

Rakonczay Gábor az Ultrabalaton 2023 versenyén
Fotó: Maratonman hivatalos

 

Galéria az Ultrabalaton 2023-as versenyéről

 

 

 

 

Tervezd meg az utazást!



:


 

Nyitókép: Ultrabalaton 2023
Fotó: Maratonman hivatalos

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva