Kovács Erika/veol.hu | 2022.12.25. 12:00
Ünnepi divat: Színek, flitter és csillogás
Rendkívül gazdag az idei ünnepi ruhakínálat és nagy szabadságot ad annak, aki különlegesen szeretne felöltözni az ünnepek alatt, és királynőként szeretne tündökölni karácsonykor, illetve szilveszterkor, utal a mostani divatra Szántai Andrea, egy balatonfüredi üzlet tulajdonosa.

Széles az idei ünnepi kínálat anyagban és színválasztékban egyaránt, menő a rózsaarany, a piros, a lila, a narancssárga, a zöld, a királykék, az ezüst, a bronz, és természetesen a fekete, fehér, fogalmaz Szántai Andrea a Zákonyi utcai üzletében, ahol advent első napjától kezdve mesevilág fogadja az embert. Különleges karácsonyi hangulat uralkodik, a fa és az ünnepi díszlet rózsaarany, hófehér színben pompázik, a manócskák meg az élethű látványkandalló még meghittebbé teszi a látványt. Andrea utal rá, idén nagyon kedvelt a bőrszoknya és a bőrsort is, hozzáillő harisnyával, szép, fémes csillogású ingekkel, blúzokkal. Utóbbiak nyakán és mandzsettáján flitterekkel, ami nagy divat idén a szoknyákon is.

Az ünnep eleganciája. Szántai Andrea tulajdonos egy trendi zöld ünnepi viseletben Fotó: Szalai Fanny

 

Aki az egyszerűbb megjelenést kedveli, a szoknyákhoz viselhet selyemblúzt, aminek zsabós nyaka van vagy masnival záródik. Egyedi a viselet, ha a blúz gallérján, mandzsettáján visszaköszönnek azok a flitterek, melyek a szoknyát is díszítik, mindezt kiegészíthetjük különféle zakóval.

 

Fotó: Szántai Krisztina

 

Aki nem szereti a fényes, fémes csillogású, feltűnő dolgokat, ami nagyon nagy divat idén, felvehet egy színes, rövid vagy felsliccelt kötött ruhát, amit fel lehet dobni egy gyönyörű övvel, táskával, kiegészítőkkel, karkötőkkel, nyakláncokkal, melyekkel még ünnepibbé tehetjük a megjelenésünket.

 

A karácsony visszafogottabb, a szilveszter már lazább stílust enged meg az öltözködésben Fotó: Szántai Krisztina

 

— Utóbbiak minden viseletnél lényegesek, mert az ördög valóban az összhatásban, illetve a részletekben rejlik, vélekedik Andrea. Hozzáteszi, szilveszterre aztán jöhetnek a fémes csillogású, flitteres, nyakán, ujján tollal díszített ruhák, magas sarkú kövezett cipővel, rózsaarany, ezüst, királykék, fekete színben. Aki ezt felveszi, biztosan az éjszaka királynője lesz.

 

Balatonfüredre tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!
:

 

Forrás: veol.hu
Nyitókép: pixabay

 



 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva