Szaniszló Hajnalka | 2022.12.22. 08:00
Karácsonyig már csak 2 nap van – Sztárok karácsonyi receptjei és balatoni történetei 1.
Sztárok karácsonyi receptjei és ünnepi történetei – hangolódj finomságokkal és megható pillanatokkal.

Sztárok karácsonyi receptjei és ünnepi történetei következnek.

A sorozat első részében Berki Krisztián (archív anyagunkból), Molnár Tamás, Cinthya Dictator, Zalatnay Cini, az Animal Canninbals és Jobbágy Bence is betekintést enged a családi pillanatokba.

Berki Krisztián ezért szerette a karácsonyt, és ez volt az ünnepi menü

– Senki sem főz nálunk karácsonykor. Nem tartom helyesnek, hogy a nőnek arról szól a karácsonyi készülődés, hogy napokig a konyhában áll, és süt-főz – kezdte a közelmúltban hirtelen elhunyt, egykori focista.

Natika fogalmazta meg nagyon jól, hogy amikor az ember kiabál, akkor önmagával kiabál. Olyankor igazából önmagára haragszik.

Ezért tudok én felülemelkedni a rosszakarókon és a rosszindulatú támadásokon. Mert értem és tudom, amit még egy nyolc éves gyerek is tisztán lát: hogy ezek az embereknek saját magukat ostorozzák. Azt látják, hogy az életem, a családom világa rendezett, vezetett és tudatos, az övében viszont a káosz uralkodik. Ezt pedig másokra vetíti és gúnyolódik, vagy kiabál. De tulajdonképpen önmagát ostorozza – mondta Krisztián.

Hogy milyen viszonyban volt a vallással, az ünneppel és a hálával az egykori celeb, kiderül ebből a tartalmas ünnepi beszélgetésből.

Fotó: Berki Krisztián Instagram

Fotó: Berki Krisztián Instagram

 

Zalatnay Cini családjában így telik a karácsony

– Nagyon szeretem az ünnepeket. A karácsony a kedvenc. Csodálatos érzés díszíteni a házat és a karácsonyfát is. Már fényárban úszik nálunk minden, és persze ilyenkor a finom ételek sem elhanyagolhatóak. (mosolyog) Már gyerekkoromban is nagyon imádtam a havat, a jeget és mindent, ami a hideg időjáráshoz kapcsolódik. Rengeteget korcsolyáztam, síeltem és szánkóztam – kezdte a legendás énekesnő.

– Erősnek kell lennünk lélekben és akarnunk kell, hogy jobb legyen. Önmagunknak és másoknak is. Csodálatos dolog élni és nagyon kell szeretni az életet. Ez is a karácsony egyik üzenete

– folytatta Cini.

A teljes beszélgetést itt tudod elolvasni – Cini mesél gyerekkorának karácsonyairól, a pályatársak fájdalmas hiányáról és imádott kutyáiról is.

Zalatnay Sarolta otthonában Fotó: Ripost/Máté Krisztián

Zalatnay Sarolta otthonában
Fotó: Ripost/Máté Krisztián

 

Cinthya Dictator és Molnár Tamás karácsonyi ételspecialitása

– Halászfőzeléknek szoktuk csúfolni a családi specalitást. Gyerekhorgászként rengeteg keszegfélét fogtunk korábban. Édesanyánk pedig tökélyre fejlesztette a halpasszírozást. Bár már jóval nagyobb halakat fogunk, a passzírozás, és a sűrű halászlé megmaradt – mondta a JETLAG énekese.

Hogy hogyan telik a karácsony a sztárpárnál, arról itt olvashatsz részletesebben.

Molnár Tamás és Cinthya Dictator karácsonya Fotó: Molnár Tamás családi

Molnár Tamás és Cinthya Dictator karácsonya
Fotó: Molnár Tamás családi

 

Betty Love speciális karácsonyi rizottója

A Soho Party egykori énekesnője különleges módon készíti a rizottót, amelyet főételként és köretként is fogyaszt a család, annyira nagy kedvence a karácsonyi asztalnak. Természetesen a halászlé és a töltött káposzta is szerepel a menüsorban, de mi most a finom rizottó receptjét mutatjuk meg.

– Az elmúlt két év hatására meg inkább felerősödött bennünk, hogy szeretetben és egészségben együtt legyünk.

A közösen eltölthető minőségi idő mindennel fontosabbá vált

– mondta az énekesnő.

A receptet és a Betty Love-val az ünnep kapcsán készült teljes beszélgetést itt olvashatod.

Betty Love Fotó: High Life Studio/Rozsnyai Zsolt

Betty Love
Fotó: High Life Studio/Rozsnyai Zsolt

 

Az Animal Cannibals extrém karácsonyi menüje

A hazai rap fenegyerekei az ünnepi menüben sem érik be az átlagossal. Bár egészen hagyományosnak tűnik a karácsonyi specialitás, a kannibálok megbolondítják a receptet.

– Imádjuk a karácsonyt. Ez az egyetlen ünnep, amikor nem hordunk sapkát. A főzést meghagyjuk a profiknak: feleségeinknek, szüleinknek, a szakácsoknak és a cukrászoknak – mondta Ricsipí.

Hogy pontosan mi ez az ünnepi étel és hogyan készül, valamint hogy a Balatonnál hol és hogyan tölti az ünnepeket a két rapper és családja, itt kiderül.

Fotó: Animal Cannibals

Fotó: Animal Cannibals hivatalos

 

Jobbágy Bence zenész karácsonyi menüjébenben a vegán ételek extrán finomak

– A rengeteg ajándék és ennivaló néha eltereli a figyelmet a lényegről. Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a karácsony a szeretet ünnepe. Fontosnak tartom, hogy ezt az időszakot arra használjuk, hogy minőségi időt töltsünk szeretteinkkel – mondta Bence.

Ez a különleges sütőtök-krémleves az énekes és felesége asztalán nem csak karácsonykor, hanem az egész őszi-téli szezonban sláger. A hosszabb beszélgetést és a receptet itt találod.

Bence és felesége, Zsófi a Balaton-parton
Fotó: Jobbágy Bence családi

 

 

 

 

 

 

 

Tervezd meg az utazást!
:

 

Nyitókép: Molnár Tamás és Cinthya Dictator karácsonya
Fotó: Molnár Tamás családi

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva