likeBalaton.hu | 2023.07.21. 14:00
Marsi Anikó és Gyarmati Gábor balatoni álma: sajátkezű felújítás után csodálják a panorámát
Marsi Anikó és Gyarmati Gábor álma végre valóra vált, miután befejezték saját kezűleg a balatonfűzfői nyaralójuk felújítását.

Az építkezés hosszú hónapjai után az öröm és büszkeség ragyog a pár szemében, ahogy beszélnek az elkészült otthonukról.

A műsorvezető és férje régi vágya volt, hogy saját nyaralójuk legyen a Balaton partján. Azonban nem akarták csak átvenni a kulcsokat, hanem saját maguk akartak beleépíteni valamit a nyaralójukba. Anikó imád minden antik tárgyat és bútort, így izgatottan vetette bele magát a felújításba, hogy saját ízlésével és stílusával tegye otthonossá a házat.

Szerencsére az alapozásért nem kellett aggódniuk, mert az előző tulajdonos egy kőműves volt, aki biztosította, hogy az épület megbízhatóan álljon a következő évtizedekben. Így a pár teljes erőbedobással a belső területek felújítására összpontosíthatott.

Az igazi otthonukat keresve először Siófokon próbáltak szerencsét, de végül Balatonfűzfő lett a befutó. Egy autós kirándulás alkalmával Anikó egyszerűen beleszeretett a kisváros hangulatába, és ott találták meg álmaik otthonát. Gábor közben megtanulta az ácsmesterség alapjait, hogy maximálisan támogathassa feleségét a felújításban. A hosszú és munkaigényes hónapok meghozták gyümölcsüket, mostantól a pár az új otthonuk teraszáról csodálhatja a balatoni panorámát.

@borsonline Elkészült Marsi Anikó szerelmi fészke, íme! #marsianikó #marsianiko #Balaton #fy #borsonline #hotmagazin #gyarmatigabor #bulvar #bulvár #bulvárhírek #ház #házépítés #házépités #magyartiktok #magyar #nekedb ♬ original sound – Bors

 

 

 

Nyitókép: borsonline tiktok

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva