Mihály Szilvia | 2019.08.13. 07:00
Rólad is készülhet rúdtáncos kép a Balatonnál!
Ha mindig is kipróbáltad volna rúdtáncot, vagy már profin űzöd a sportot, netán csak csodaszép szexi lányokat néznél a rúdon, akkor Fonyódon a helyed! A SUPport Bázison a világbajnok rúdtáncos, Floch Bernadett augusztus 18-án különleges fotózásra vár bennünket!

Ki ne emlékezne a csoda szép vízimentős lányra, aki rúdtánc világbajnokságot nyert. Itt mindent megtudhatsz róla!
Most személyesen is találkozhatsz Fonyódon Bernadett-tel, sőt, rúdon is láthatod, de te is kipróbálhatod ezt a nem mindennapi sportot!

Fotó: Floch Bernadett

– Hogy jött az ötlet a balatoni rúdtánc fotózásra?
– Rúdtánc fotózásokat rendszeresen szoktam szervezni. Régi vágyam egy Balaton-parti fotózás is, így mikor nyár elején a “SupPole” kapcsán együtt dolgoztunk a Support Fonyód csapatával, akkor jött az ötlet, hogy erre náluk kerítsünk sort a nyár folyamán.

Sziasztok😊Szeretünk nagyot álmodni😊 ,ezért megkerestük PoleBernadett-t a 2019-es PoleTheatre világbajnokság győztesét az ügyben, hogy a SUP deszkánkon tartson egy rúdtánc bemutatót😊Betty egyből igent mondott az őrült ötletünkre😜Úgy gondoljuk, hogy sikerült egy olyan dolgot elérnünk ezzel a videóval, ami egyedülálló a világon, hiszen ilyet még senki nem csinált #csakszerényen😎Szeretnénk köszönetet mondani Bettynek @PoleBernadett a produkcióért🙏Köszönjük Sárkány Krisztián barátunknak Sarkanyfoto a csodás videót🙏Thank you very much @zraysports for the cool SUPboard #megaboard🙏 We are one of your biggest fans😊Utoljára és nem utolsó sorban pedig Fonyód városának, hogy ilyen csodás környezetben végezhetjük a munkánkat🙏#SUP_POLEdance #sup #suppole #poledance #rúdtánc #supportfonyod #zraysports #megaboard #köszönjük #balaton #blessful #zray #fonyód #szeretünkfonyód #balaton #balatoninyár

Közzétette: SUPport – Fonyód – 2019. június 18., kedd

– A rúd a szárazföldön lesz, vagy a SUP deszkán?
– Ezúttal a szárazföldön lesz a rúd. Ha napközben úgy alakul, hogy engedi az időjárás, előfordulhat, hogy ismét rákerül a rúd a deszkára is, pár kép erejéig. Nagy szélben, hullámzásban nagyon billeg a rúd, természetesen a biztonság az első, így nem kockáztatunk sosem egy esetleges borulást, esést.

Fotó: PoleBernadett

Olvasd el, milyen a rúdtánc a Balatonon!

– Kit vártok erre a fotózásra?
– A fotózásra elsősorban rudas lányokat várunk, akik szeretnének pár szép képet magukról a gyönyörű naplementés balatoni háttérrel. Napközben azonban mindenki jöhet, aki szeretné kipróbálni, hogyan is néznek ki az első mozdulatok a rúdon.

– Ha soha nem volt rúdon valaki, mennyi idő alatt sajátítható el olyan mozdulat, ami jól mutat a fotón?
– Igazából ez nagyon változó és attól is függ, kinek mi az igénye. Egy komoly fejen lefelé lógós póz megtanulásáig pár hónap alatt el lehet jutni. Viszont, ha valaki csak pár szexis, rúd mellett pózolós képet szeretne, bármikor segítek beállítani, pár perc alatt garantált végeredménnyel.

Fotó: PoleBernadett

– Hánykor lesz a hajnali fotózás, mikor az esti?
– Napfelkeltéhez és napnyugtához, valamint a résztvevők számához igazítjuk a kezdési időpontokat majd. Ezt a jelentkezés lezárását követően fogjuk fixálni.

– Milyen ruha, cipő javasolt a fotózásra?
– Az edzéseken mezítláb vagyunk, így fotózáskor is ez javasolt, esetleg táncos cipő. A ruhát mindenki maga választja, de fontos, hogy a pózok kivitelezéséhez elég bőrfelület legyen szabadon, ne akadályozzák a lányokat gyakorlat közben. A kicsi top, short méretű ruha nálunk mindig fontos, mert a bőrünk tapadása tart fent minket a rúdon.

Nézd meg a korábbi fotózáson készített képeket:

– A helyszínen meg lehet már nézni a képeket?
– A helyszínen csak egy-egy pillantást vetünk a fotós kameráján a képekre, hogy valóban jó irányba sikerült-e lekapni az adott pózt ( előfordul, hogy beleforgunk picit, és ez egy egy póznál teljesen el tudja rontani a képet). A képeket utólag kapjuk meg.

– A reggeli és esti fotózás között lesz rúdtáncos program, zene, strandolás?
– Abszolút. A két fotózás között strandolunk, bulizunk egész nap, a SupportFonyod jóvoltából supolni is lesz lehetőség, na meg biztos Kázmérral is készül majd pár közös kép.
Ugye emlékeztek Kázmérra, az unikornisra, aki Fonyódon találta meg a szerelmét?

Fotó: Mihály Szilvia

Mindenkit várunk szeretettel, rúdtáncosokat és kezdőket is. Reggel 10 és 16 óra között ugyanis bárki kipróbálhatja a kezdő rúdtáncos mozdulatokat, aki kedvet kap hozzá.
Kattints ide a részletes programért!
Készítette: Mihály Szilvia

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva