likeBalaton.hu | 2022.07.10. 08:00
255 millióért egy mesekastély a Balatonnál
Eladó egy keleti stílusban épült ikerház Gyenesdiáson!

A 255 millió forintért kínált, tágas, keleti stílusban épült ikerház bútorozottan eladó. Így a különleges hangulat jó eséllyel a jövőben is megmarad. Sok-sok kép, kiváló elhelyezkedés és persze egy gigantikus birtok következik!

Az ingatlan mind a kettő házrésze eladó! A ház összesen 510 m2 lakótérrel rendelkezik. Zsákutcában helyezkedik el 1890 m2-es területen, csendes környezetben. Az ikerházban összesen 6 nappali, 14 hálószoba, 8 fürdőszoba, 6 konyha, teraszok, kényelmes életteret biztosítanak az itt lakók számára.

 

 

Egy ikerházrész lakótere kettő szinten 255 m2, melyhez 945 m2 telekrész jut. Újszerű állapotba van az igényesen megépített ikerház, ami bútorozottan eladó. A keleti stílusban épült ház kétszintes és két egyforma épületszárnyból áll. Belső wellness tér kapcsolja össze az épületszárnyakat. Minőségi anyagokból épült ház, mely külső medencével, belső wellness részleggel kínál testi, lelki felüdülést. A kertet különleges növények kompozíciója, kis kerti tó, esti világítás ékesíti. Családi háznak, nyaralónak is jó választás! […] A Gyenesdiási strand különösen kedvelt, amely a villától 900 m-re található. A villa szomszédságában a gyenesdiási kalandpark, kerékpárút. […]

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Nyitókép: ingatlanbazar.hu

 



 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva