Mihály Szilvia | 2022.10.06. 10:29
Totó, a hattyú edzeni is jár gazdájával
Ezt nem hiszed el, a nyári közös strandolások után Totó boltba és edzőterembe is elkíséri gazdáját.

Totó a család tagja

– Totó a család tagja, a mindennapok része – mondta Rigó Gábor, aki két és fél éve neveli a hattyút, akit tojásként találtak a Balatonban.

A nevelt hattyú embernek képzeli magát, gazdája iránti rajongása pedig nem ismer határokat. Ha meglátja Gábort, azonnal odatotyog hozzá, és bújik, nyakával öleli, szeretgeti. A Madárpark vezetője is azt mondja, nincs az a pénz, amiért megválna kedvenc madarától, más embert nem is fogadna el gazdájának a hattyú.
– Többször voltunk nyáron közösen strandolni. Imád velem lenni.

– Amikor meglátja, hogy bejárok a Madárpark udvarába a kocsival, már tudja, hogy kirándulni megyünk, szaporán szedi a lábát, és boldogan huppan be a csomagtartóba. Imád autózni, sétálni, mára már Tik-Tok sztár is lett, nemrég boltban is voltunk.

@rigogabor73 #foryou #foryou #fyp #fyppage#foryou #foryou #Totó #swan #hattyú ♬ Strong Enough – Cher

Totó is jár edzőterembe

– Ma az edzőterembe is elkísért, ami nincs messze a Madárparktól.
Keszthely sétálóutcáján sokan sétáltatnak kutyát, egy hattyú azonban nem mindennapi látvány. Főleg, ha a madár bekíséri gazdáját az edzőterembe. Érdekes, ahogy szaporán szedte a lábát, eszébe sem jutott, hogy elrepülhetne, vagy hogy egyedül elkószáljon.

Az edzőteremben sem félt Totó, sem a zenétől, sem az emberektől, kíváncsian követte gazdáját egyik géptől a másikig, igazi sztárként hagyta, hogy videózzák, fotózzák. Nézd!

Tömegközlekedéssel is eljuthatsz Keszthelyre! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!:


 

 

 

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva