likeBalaton.hu | 2023.10.02. 09:00
Balatoni időjárás az október 2-i héten
A balatoni időjárás részletei az október 2-i héten.

Orvosmeteorológia

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. A sok napsütés pozitívan befolyásolja hangulatunkat, ezért ajánlott kihasználni a kellemes időjárást és minél több időt a szabadban tölteni.

Balatoni időjárás az október 2-i héten

Hétfő

Csak kevés gomolyfelhő zavarja az októberi nyárias napsütést. Nem lesz eső. 22 és 28 fok között alakul a hőmérséklet. Gyenge marad a légmozgás.

Kedd

Sok napsütésre, kevés felhőre számíthatunk, csapadék nélkül. A délies szél többfelé megélénkül. Nyárias meleg lesz 25-26 fok körüli maximumokkal.

Szerda

Északnyugat felől egy gyenge hidegfront érkezik szakadozott felhőzetével, és megerősödő széllel. Csak kevés helyen fordul elő zápor. 23 fok köré csökken a hőmérséklet, megszűnik a nyárias idő.

Csütörtök

Változóan felhős időre van kilátás. Eső nem lesz. Eleinte gyenge lesz a légmozgás, majd estétől újra erőre kap az északnyugati szél. 23 fok körüli értékeket mérhetünk.

Péntek

Újabb gyenge és száraz hidegfront érkezik, tehát csapadékot nem, csak szélerősödést okoz. 17 és 23 fok közé esik vissza a hőmérséklet.

Szombat és vasárnap

Csapadék nem várható. A szél olykor megerősödik, a hőmérsékleti maximumok 24 fok körül alakulnak.
Tervezd meg az utazást!
:

 

Forrás: koponyeg.hu
Nyitókép: illusztráció/Shutterstock

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva