likeBalaton.hu | 2021.08.16. 10:00
Kvíz: Perverz kukkolók a balatoni nyaralókban
Kvíz! Teszteld ismereteidet a Balatonról: vedd elő a játékos éned, a tó iránt érzett rajongásod és az összes tudásod! Sok sikert!

Kvízből soha nem elég? Itt még többet találsz.

 

1/5

2019 nyarán Zamárdiban kaptak el egy perverz kukkoló férfit, aki titkon fiatal lányokról készített pucér képeket. Hogyan jutott be az idegen férfi észrevétlenül a tábori zuhanyzóba?

Fotó: Pixabay
2/5

Búvóhelyként adták ki azt a balatonboglári apartmant, amelynek tulajdonosai rejtett kameráva figyelték a bérlőket. Mivel védekezett a tulajdonos?

Fotó: Shutterstock
3/5

Több mint 400, gyerekekről készült pornográf tartalmú képet is találtak a rendőrök a balatonboglári apartman tulajdonosánál, 2020 karácsonya előtt pár nappal. Mekkora, végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását kérte az ügyészség?

4/5

2020 telén Keszthelyen egy férfi a szellőzőnyíláson keresztül kukkolta a szomszédban élő hölgyet, miközben az zuhanyzott. Milyen eszközt használt?

Fotó: Freepik
5/5

Bár nem illik a másikat bámulni, a naturista strandokon kifejezetten kötelező a meztelenkedés. Milyen különleges eseményt tartottak az egyik balatoni naturista strandon?

Fotó: Balatontourist
Hibátlan!
Gratulálunk, mindegyik kérdésre helyesen válaszoltál, nézz vissza jövő héten is! A kérdések egyre nehezebbek lesznek, teszteld magad folyamatosan és olvasd a likeBalaton.hu-t, hogy mindig mindent tudj a tóról!
Nem rossz!
Nagyon ügyes vagy, de vannak hiányosságok, nézz szét az oldalon és mindent megtudhatsz a tóról. A következő kvízen már tökéletes leszel!
Nálunk mindent megtalálsz, hogy javíts az eredményen.
Csiszold velünk a tudásodat és az ismereteidet a Balatonnal kapcsolatban, hiszen naponta szállítjuk az információkat: a legfrissebbeket és a történelmi érdekességeket is. Gyere vissza hozzánk minden nap!

 

Nyitókép: Pixabay

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva