likeBalaton.hu | 2023.07.29. 14:00
Fülvédős babák a Veszprémi Utcazene Fesztiválon
Az Utcazene Fesztivál idén is Baba-mama pihenővel várta a fesztiválozó családokat.

Három éve a Lélek Éled Kör Egyesület bevonásával indították útjára a baba-mama sarok kezdeményezést, amellyel a fesztiválozni vágyó családok számára teszik elérhetőbbé a kikapcsolódást.

A baba-mama sarok így már nem csak a város kulturális intézményeiben elérhető állandó szolgáltatás, de idén már több rendezvényen, köztük az Utcazene Fesztiválon is számos eszközzel tette könnyebbé a kimozdulást a kisgyermekes családok számára.

Baba-mama pihenő a Veszprémi Utcazene Fesztiválon
Fotó: VEB2023 EKF

Egy este alatt 40-50 család is megfordult a pihenőben

Hétköznap esténként 20-30, szombaton 40-50 család is megfordult a pihenőben, hogy igénybe vehesse a hangulatosan kialakított sarkot, ahol

lehetőség volt többek között a csecsemők zavartalan etetésére, pelenkázására. A fesztivál forgatagában praktikus hangtompító fültokok és babahordozóeszközök kölcsönzése

a kisgyermekeknek is kényelmesen használható mosdók mellett, jutott figyelem és információs támogatás a várandósság, szülés és születés, a gyermekágy és gyermeknevelést érintő kérdésekre is. Az évek során bebizonyosodott, hogy a kezdeményezés nagyszerűen működik, szeretik a családok.

 

Baba-mama pihenő a Veszprémi Utcazene Fesztiválon
Fotó: VEB2023 EKF

 

 

 

 

Tervezd meg az utazást!



:


 

Nyitókép: VEB2023 EKF

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva