Juhász-Léhi István/veol.hu | 2022.11.07. 07:00
Hátrányos helyzetű fiataloknak segítenek az olimpikonok
Veszprémi gálán segítenek a hátrányos helyzetű fiataloknak. Olimpikonok is részt vesznek az eseményen.

Hátrányos helyzetű fiatalok megsegítésére rendezik meg a tizennegyedik jótékonysági gálát

November 12-én, szombaton este hat órától immár a 14. Jótékonysági gáláját szervezi a Veszprémi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület (VVHHFE). Idén a veszprémi História Hangvilla Étterem lesz az esemény helyszíne.

Kétszáz feletti résztvevőre számítanak, sokan csatlakoztak a jótékonysági árveréshez, köztük sok sportoló, és több sportszervezet is.

Idén is hátrányos helyzetű fiatalokat jutalmaza az egyesület

–A közelgő rendezvényen három hátrányos helyzetű diáknak adunk át ajándékcsomagot, amelyek felajánlóiknak köszönhetők. Az eseményen részt vevő két olimpikon is, Szögi István Dániel közép- és hosszútávfutó, valamint Bartha-Kéri Bianka futó atléta, akik dedikált mezekkel és báli jelenlétükkel is segítik a nemes célokat – részletezte Molnár Roland, a veszprémi egyesület elnöke.

– Megtisztelő számunkra, hogy részt vehetünk ezen a nemes célú eseményen, amelyen hátrányos helyzetű fiatalok kapnak támogatást. Kíváncsiak várjuk az estet – tette hozzá Bartha-Kéri Bianka.

– Korábban vagy a pandémia, netán edzőtábor akadályozta meg azt, hogy személyesen legyünk jelen. Jó érzés nemes célt támogatni, amelynek mi is a részesei lehetünk – mondta Szögi István Dániel.

Aki szeretné segíteni az egyesület munkáját megteheti, a támogatói jegy vásárlásával, de hétfő estig akár a bálra is válthatnak jegyet az érdeklődők.

Fotó: veol.hu

 

Tervezd meg az utazást!
:

 

 

 

 

 

Forrás: veol.hu
Nyitókép: illusztráció/Shutterstock

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva