likeBalaton.hu | 2021.09.22. 14:42
Biztossá vált: újabb három évig ismét Zamárdiban lesz a Balaton Sound
2022, 2023 és 2024: a követlező három évben biztosan Zamárdiban lesz a Balaton Sound. Részletek!

Ahogyan korábban azt megírtuk, Zamárdi lakosai szavaztak arról, hogy ismét a településen kerüljön-e megrendezésre a Balaton Sound. Ma felnyitották a szavazóurnákat és eldőlt, hogy 2022-től újabb három évig Zamárdi ad otthont a fesztiválnak. A szavazáson a zamárdi lakosok vehettek részt és nagy hányaduk arra tette le a voksát, hogy a fesztivál a településen maradhasson.

Fülöp Zoltán, a fesztivál egyik főszervezője korábbi interjúnkban is elmondta, hogy mennyire fontosnak tartják, hogy a Balatont nem csak az ország, hanem a nemzetközi színtér meghatározó turisztikai tényezőjévé tegyék. A főszervező Fülöp Zoltánnal készített interjúnak itt találod.

Hasonlóképpen vélekedik a másik főszervező, Muraközy Péter is, akivel itt beszélgettünk, s kifejtette, hogy – a Balaton teljes térsége mellett Veszprém is kifejezetten szívügye és – hogy a tó teljes régióját kiemelt figyelemmel kezelik, céljuk pedig közös: európai szinten kiemelt jelentőségű turisztikai térséget szeretnének kialakítani mindazzal a kulturális tevékenységgel, amelyet a Balaton körül végeznek.

Fotó: Balaton Sound hivatalos

 

Nyitókép: Balaton Sound hivatalos

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva