Lapat Lili/sonline.hu | 2022.06.29. 15:09
Két év kihagyás után elstartolt a Balaton Sound
A szerdai sajtóbejáráson elhangzott, hogy a Zamárdiban élők többsége arra szavazott, hogy Magyarország egyik legnagyobb fesztiváljának továbbra is Balaton-parti város adjon helyet.

Az önkormányzatnak annyi kérése volt, hogy a fesztivál egy nappal korábban érjen véget, így az idén öt helyett négy napig fesztiválozhatunk a Soundon.

A különféle elektronikus irányzatok a Balaton Sound egyfajta védjegyévé váltak. A fesztiválon fellépő mintegy 150 fős nemzetközi gárdában a világ legjobb dj-i is fellépnek, köztük Martin Garrix, Marshmello és a Dimitri Vegas & Like Mike páros – közölték a szervezők. Idén is rengeteg VIP eseményt kínálnak több helyszínen a fesztiválozók számára.

Idén is megnyitják a VIP területet
Fotó: Balaton Sound – hivatalos /László Mudra – Rockstar Photographers

 

A 2018-ban elindult Safety First program most is részese lesz a rendezvénynek, amellyel gyorsan segítséget kérhetnek a bajba került bulizók. 2022-ben teljesen átgondolták a kezdeményezést és újabb dolgokkal fejlesztették a programot.

Az elmúlt néhány évben egyre nagyobb hangsúlyt kapott a divat és az utcaszínház, így a következő négy napban biztosan találkozhatunk a zamárdi parton különböző színházi performanszokkal. A szervezők azt ígérték, hogy a magyar divatszakma neves képviselői is felbukkannak a fesztiválon.

Forrás: sonline.hu

Nyitókép: Illusztráció/Balaton Sound – hivatalos/ Major Kata – Rockstar Photographers

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva