likeBalaton.hu | 2022.06.26. 07:00
Ha vonatbérletet váltasz, nem kell taxiznod a Balaton Soundon
Nem sikerült Zamárdiban szállást találni a Balaton Soundra? Nem gond, mert most egy hetijeggyel könnyen utazhatsz vonattal. Éjszaka is.

Balaton Sound TravelPass néven hetijegy váltható június 27. és 30. között, azaz hétfőtől jövő csütörtökig.

A bérlet a váltástól kezdve hét napig érvényes a Balaton mindkét partján futó vasútvonalakra bármely vonatra, és a balatoni települések között járó Volánbusz-járatokra.

A bérlet kiválóan alkalmas a szállás, és a fesztivál helyszíne (Zamárdi) közötti ingázásra, de akár kirándulásokra is a Balaton körül, Siófokra, Fonyódra, Balatonfüredre, Keszthelyre, Tapolcára vagy akár Sümegre.

A déli parton minden nap 24 órás a vasúti szolgáltatás.

A Balaton Sound idején óránként járnak éjjel a Bagolyvonatok, és idén már az északi parton is lehet éjjel vonatozni hétvégén.

A Balaton Sound TravelPass a MÁV appon 2692 forintba kerül egy hétre 26 éven aluliaknak, és 3592 forintba felnőtteknek, pénztárban vagy automatában valamivel drágább.

A napijegy a kékkel kiemelt vasútvonalakon, valamint a sárga területen belüli települések között a helyközi Volánbusz járatain is érvényes
Forrás: mavcsoport.hu

 

A TravelPass csak a Balaton partja mentén érvényes az utazáshoz. Ha ennél távolabbra/távolabbról utazol (pl. Budapest – Zamárdi), akkor a teljes útvonalra szükséges jegyet váltanod.
A TravelPass a helyi települési autóbuszjáratokon (pl. Siófok) nem érvényes.

Aki rövidebb ideig fesztiválozik, annak a Balaton24 napijegy, vagy a Balaton72 lehet jó megoldás.

Nyitókép: Krausz Andrea




 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva