Mészáros Annarózsa, Szaniszló Hajnalka | 2021.02.09. 10:00
15 tipp a romantikához, 15 ötlet a Valentin-napra
Vannak a rózsa-bonbon kombinációjánál kreatívabb ötletek is, és a csajok is gondolkodhatnak programokban, szóval hajrá, kezdjetek hozzá a nap megtervezéséhez a likeBalaton.hu tippjeivel. Jó romantikázást kívánunk!

Tippeket adunk, hogy mivel szerezhetsz kellemes pillanatokat a kedvesednek a szerelmesek napján, de azt is megmutatjuk, hogy merre induljatok, ha Valentin-napon a Balaton körül, hogy tuti legyen a romantikus hangulat.

Játssz velünk Valentin-napi, romantikus kvízünkkel.

Görgess lejjebb a program- és ajándékjavaslatokért!

likeBalaton.hu TIPP #1

Malom-tó, Tapolca

A tapolcai Malom-tó nagyon romantikus helyszín, esküvői fotózásokhoz is gyakran használják, megér egy Valentin-napi sétát.

Olvasói fotó: Héjja Rita

likeBalaton.hu TIPP #2

Rendezd közös vagy gyerekkori fotóitokat, legkedvesebb emlékeiteket szív alakba, majd ragaszd egy kartonra és tedd keretbe!

likeBalaton.hu TIPP #3

A badacsonyi rózsakő

A badacsonyi rózsakőnél mesebeli, titokzatos és szerelmes dolgok történnek, de eljegyzések kedvelt helyszíne is egyben. Tudj meg többet róla a fenti hivatkozásra kattintva.

likeBalaton.hu TIPP #4

Rajzold a neveteket és egy nagy szívet homokba vagy hóba, esetleg rakd ki kavicsokból vagy a természetben előforduló tárgyakból (levelek, botok) és exponálj!

Nevetek a homokban, botocskákból, kavicsból

likeBalaton.hu TIPP #5

Tagore sétány, Balatonfüred

Romantikus sétára csábít a balatonfüredi Tagore sétány is. Nem kell mindig túlgondolni: egy hangulatos Valentin-napi séta a parton a szerelmeddel, és máris szebbnek látod a világot.

Fotó: veol.hu

likeBalaton.hu TIPP #6

Kedvenc városotokról, a legszuperebb nyaralásotokról biztosan vannak emlékeid! Szedd össze egy csokorba, és lepd meg szerelmedet!

Most kikerülhetnek a fiók mélyén őrzött emlékek!

likeBalaton.hu TIPP #7

Kvassay-sétány, Balatonföldvár

A balatonföldvári hajóállomást és az innen induló, több mint egy kilométer hosszú Kvassay sétányt minden évszakban érdemes felkeresni. Olyan nyugalom árad a sétányon, hogy még a hattyúk is a parton alszanak.

Kvassay-sétány
Fotó: Krausz Andrea

likeBalaton.hu TIPP #8

Tölts le a mobilodra egy Valentin-napi fotószerkesztő appot, és bízd a fantáziádra, na meg a programra, hogy milyen filterrel lát el benneteket!

A telefonod úgyis kéznél van! Alkoss vele egy szerelmes üzenetet!

likeBalaton.hu TIPP #9

Jókai-park, Siófok

A Petőfi sétány nyugati végében, a Jókai park egyik eldugott szegletében gyönyörű dísz tó található, híddal, tavirózsákkal nagy aranyhal-állománnyal. Padokon üldögélve merenghetünk a tó és a park szépségében. A 2006-ban, eredeti tervek alapján felújított park hatalmas fái alatt minden évszakban kellemes sétálni.

Fotó: Krausz Andrea

likeBalaton.hu TIPP #10

Megvan az első közös fotótok? Még van rá időd, hogy egy nagyobb, akár vászonfotót készíttess belőle!

Tedd kedvenc vagy épp első közös fotótokat a falra!

likeBalaton.hu TIPP #11

Kishegy, Balatonlelle

A Kishegyre bármikor érdemes felsétálni, vagy a környéken kirándulni: gyönyörködhetünk a déli partról nyíló legszebb panorámába, a kilátás a kápolnától a parkerdőig vezető útról a legszebb.

Kishegy, Szent Donát barokk kápolna
Fotó: Krausz Andrea

likeBalaton.hu TIPP #12

Végy egy vékonyabb piros papírlapot, vágj ki a közepén egy szívecskét. Tedd a telefonod lencséje elé úgy, hogy a szív alakban te látszódj! Mosolyogj!

Légy Te a szív középpontjában!

likeBalaton.hu TIPP #13

Soós-öböl, Balatongyörök

Keressetek egy titkos öblöt és máris a szerelem hullámainál találjátok magatokat. A balatongyöröki strandtól csak néhány percnyi sétára található ez a nyugodt partszakasz, ahol halljuk a madarak csicsergését és a nád susogását.

likeBalaton.hu TIPP #14

Ha még nem raktad a szekrény mélyére a karácsonyfaizzókat, akkor fogd a kezedbe és kérd meg az egyik barátodat, hogy lőjön rólad pár fotót! Izgalmas képek fognak születni!

Vibrálj színesben!

likeBalaton.hu TIPP #15

Benedek-hegy Veszprém: Hegy a szerelmesek szigete felett

A Benedek-hegy Veszprémben ugyan nem egy eldugott hely, mégis kiváló a romantikázásra. A feljáratnál lakat falat állítottak, melyre szerelmespárok lakatokat zárnak, hogy szerelmük örökké tartson.

 

 

Nyitókép: Freepik

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva