2019.03.31. 11:00
A LikeBalaton ajánlja - 10 program húsvétra
Tíz dolog, amiből érdemes válogatnod, ha a Balatonon töltöd a húsvéti hétvégét. Tojást festünk, nyuszit simogatunk, és ha valami mást csinálnál, arra is van ötletünk. :)

A húsvéti hétvégén az ünnep mellett a Balaton körüli településeken is a nyuszi és a tojások a főszereplők. Tojásfestés, tojáskiállítás, húsvéti fészek készítés, nyuszisimogatás, tojásfa avatás, tulipánszüret – előzetesen mutatunk pár programot, de érdemes már most böngészni az oldalunkat a Húsvét kapcsán.

Izgalmas programnak ígérkezik a tojásfa avatás. Ezt követően tojásdíszítés is lesz Almádiban. Játszóház és kézműves programokkal várnak mindenkit Balatonföldváron, ez egy, az egész család számára izgalmas kikapcsolódást nyújtó program.

A Siófoki Húsvéti Nyuladalom évek óta az egyik legnagyobb és legtartalmasabb program a Húsvét idején, érdemes időben tervezni, s jól átgondolni, hogy a több tucat program közül hogyan tudjuk a lehető legtöbbet megtekinteni a rendezvény ideje alatt.

Nyuszibuli és tojástánc? Mit jelentenek ezek a kifejezések? Valami izgalmasat gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt, hiszen a tihanyi rendezvényen a család minden tagja élményben gazdag szórakozás részesévé válhat.

És ha egész mással töltenéd ezt a négy szabadnapot, akkor feltétlenül olvass tovább, van itt ajánlat bőven.

Hawaii őrület a Balatonon
A SUP – stand up paddling vagyis deszkán állva evezés – már meghódította a Balatont is.

Több évtizede Balatonboglár egyik ékköve a hajókikötő partján álló Balaton csavargőzös. Évszázadokról mesél a puszta látványa is, azt pedig kevesen gondolnák, hogy a róla készült bélyeg akár négymillió dollárt is érhet.
Teszteltük a kerékpárutat: Balatonalmádi-Balatonfüred
Aki Veszprémből készül Füredre tekerni, annak kevés lesz az erdei gyümölcsös zabkása reggelire – mi sem adtuk egy szalonnás rántottánál alább.
Teszteltük a kerékpárutat: Veszprém-Litér-Balatonalmádi
Már közeledik a nyár, de még hűvös szelek fújnak; addig is itt a biciklis szezon – drótszamárra fel, lássuk, melyik útvonalat érdemes választani?
Különleges járgányokkal a Balaton körül
Igazi kirándulóidő van, most kell felfedezni a balatoni településeket. Összegyűjtöttük a legextrább járműveket, melyekkel kényelmesen bejárhatjuk a környéket.
5 hely, ahonnan csodás a kilátás
A Balaton körül több olyan kilátóhely van, ahonnét csodaszép a panoráma. Megmutatjuk a kedvenceinket, ahonnét garantáltan szép a kilátás a magyar tengerre. Ha keveselnéd az öt helyet, itt a többi is. 🙂

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva