likeBalaton.hu | 2023.03.20. 08:00
Balatoni időjárás a március 20-i héten
A balatoni időjárás részletei a március 20-i hétre.

Orvosmeteorológia

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. A sok napsütés pozitívan befolyásolja hangulatunkat, ezért ajánlott kihasználni a kellemes időjárást és minél több időt a szabadban tölteni.

 

Balatoni időjárás hétfőtől péntekig

Hétfő

Délelőtt erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Délután északnyugat felől csökken a felhőzet, és kisüt a nap. Elszórtan fordul elő zápor. Az északnyugatira forduló szél megélénkül. A reggel már fagymentes lesz mindenhol, délutánra 15 és 19 fok közé melegszik a levegő.

Kedd

A párásság megszűnése után változóan felhős időre van kilátás többórás napsütéssel. Kisebb zápor még kialakulhat. Gyenge marad a szél. 15-20 fok, kellemes tavaszi időlesz.

Szerda

A sok napsütést fátyol- és gomolyfelhők zavarják, de ezekből nem várható csapadék. Tovább erősödik a nappali felmelegedés: délutánonként már 16-22 fok valószínű.

Csütörtök

A sok napsütést fátyol- és gomolyfelhők zavarják, de ezekből nem várható csapadék. Tovább erősödik a nappali felmelegedés: délutánonként már 16-22 fok valószínű.

Péntek

Várható némi csapadék, kisebb eső formájában, de a hőmérséklet továbbra is átlagosan 18 fok körül alakul.

Szombat

Felhők és csapadék sem zavarja az időjárást, a csúcshőmérséklet ezen a napsütéses napon 18 fok körül alakul.

Vasárnap

Előfordulhat vékony felhőréteg, de ebből kisebb eséllyel alakul ki csapadék. A hőmérséklet a hetihez hasonlóan 16-22 fok körül alakul, sok napsütés várható.

 

 

 

 

 

Tervezd meg az utazást!
:

 

Forrás: koponyeg.hu
Nyitókép: illusztráció/Shutterstock

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva