likeBalaton.hu | 2022.09.19. 08:00
Kvíz: Balatoni gyilkosságok
Balatoni gyilkosságok témájában tesztelheted ismereteidet a Balatonról.

Balatoni gyilkosságok témájában indítjuk heti játékos fejtörőnket. Hajrá!

 

1/5

Egy nő a helyszínen, a férfi pedig később a kórházban halt meg, amikor a Veszprém megyei Szentgálon megtámadta őket egy állat. Milyen állat volt ez?

Fotó: illusztráció/Shutterstock
2/5

Hét évvel a gyilkosság után került elő a Balaton királyának is nevezett Szlávy Bulcsú holtteste egy szervizaknából. Milyen bűntetteket követett el az alvilági személyiség?

Fotó: MTI
3/5

A nyomozók 2020-ban - harminc év elteltével - megoldották a hazai kriminalisztika egyik legrejtélyesebb ügyét. Egy siófoki recepciós gyilkosát fogták el. Hogyan ölték meg a férfit?

Fotó: illusztráció/Shutterstock
4/5

Egy gyenesdiási férfi az utcán, a felesége után rohanva próbálta kivégezni a nőt. Az asszony vérző sebbel ment be a keszthelyi kórházba. Mi lett az őrült férfival?

Fotó: Dombóvári Tamás
5/5

A napernyő vascsövével ütötte meg a házigazda egy nyaraló vendég kutyáját. Az állat elpusztult. Milyen fajta kutya volt?

Hibátlan!
Gratulálunk, mindegyik kérdésre helyesen válaszoltál, nézz vissza jövő héten is! A kérdések egyre nehezebbek lesznek, teszteld magad folyamatosan és olvasd a likeBalaton.hu-t, hogy mindig mindent tudj a tóról!
Nem rossz!
Nagyon ügyes vagy, de vannak hiányosságok, nézz szét az oldalon és mindent megtudhatsz a tóról. A következő kvízen már tökéletes leszel!
Nálunk mindent megtalálsz, hogy javíts az eredményen.
Csiszold velünk a tudásodat és az ismereteidet a Balatonnal kapcsolatban, hiszen naponta szállítjuk az információkat: a legfrissebbeket és a történelmi érdekességeket is. Gyere vissza hozzánk minden nap!

 

Tervezd meg az utazást!
:

 

 

 

 

 

 

Nyitókép: illusztráció/Shutterstock

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva