likeBalaton.hu | 2022.09.04. 10:00
Kvíz: Őszi bringás kalandok a Balatonnál
A balatoni bringázás témájában tesztelheted ismereteidet a Balatonról.

A balatoni bringázás a témája heti játékos fejtörőnknek, hajrá!

 

1/5

2022 augusztusában átadták a fővárost a Balatonnal összekötő bicikliút Székesfehérvár-Balatonakarattya közti szakaszát. Milyen hosszú ez a bringaút?

Fotó: Krausz Andrea
2/5

A BalatonBike 365 applikációja nemcsak megtervezi a túraútvonalat. Egyben turisztikai ajánló, időjárás-előrejelzést, felszereléssel kapcsolatos aktuális információkat is tartalmaz, valamint a régió kisebb településeire is irányít, hiszen ötven tematikus túrát is ajánl. Melyik a legújabb tematikus túra?

Fotó: BalatonBike365 hivatalos
3/5

Hány évesnek kell lennie annak a bringásnak, aki tíz évnél nem idősebb utast a kerékpár pótülésén szállít?

Fotó: illusztráció/Shutterstock
4/5

A START Klub kártyacsalád tulajdonosai bizonyos időszakokban továbbra is ingyenesen szállíthatják kerékpárjukat a vonaton a Balaton felé. Melyik ez az idősáv?

Fotó: Mészáros Annarózsa
5/5

A Balaton északi partján található Szent György-hegyen van a Sárkány-lik, amelynek lakója a legenda szerint egy nagy sárkány volt. Évente áldoztak neki a környék lakói. Milyen áldozatot vittek a szörnyetegnek?

Fotó: BalatonBike365 hivatalos
Hibátlan!
Gratulálunk, mindegyik kérdésre helyesen válaszoltál, nézz vissza jövő héten is! A kérdések egyre nehezebbek lesznek, teszteld magad folyamatosan és olvasd a likeBalaton.hu-t, hogy mindig mindent tudj a tóról!
Nem rossz!
Nagyon ügyes vagy, de vannak hiányosságok, nézz szét az oldalon és mindent megtudhatsz a tóról. A következő kvízen már tökéletes leszel!
Nálunk mindent megtalálsz, hogy javíts az eredményen.
Csiszold velünk a tudásodat és az ismereteidet a Balatonnal kapcsolatban, hiszen naponta szállítjuk az információkat: a legfrissebbeket és a történelmi érdekességeket is. Gyere vissza hozzánk minden nap!

 

 

Tervezd meg az utazást!
:

 

 

 

 

 

 

Nyitókép: BalatonBike 365 hivatalos

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva