likeBalaton.hu | 2022.07.11. 14:00
Kvíz: Jazz, blues, rockabilly és dixieland koncertek a Balatonnál a nyáron
Kvíz! Teszteld ismereteidet a Balatonról. Vedd elő a játékos éned, a tó iránt érzett rajongásod és az összes tudásod. Sok sikert!

 

1/5

2022 júliusában rendezik meg a legendás siófoki New Orleans Jazz Fesztivált, amelynek utolsó napján igazi dixieland-legenda lép színpadra. Melyik ez a formáció?

Fotó: illusztráció/Freepik

2/5

Ki az a világhírű brit soul és R&B énekes-dalszerző, aki koncertjével megnyitja a Paloznaki Jazzpikniket augusztus 4-én?

Fotó: illusztráció/Shutterstock

3/5

A Pocca Piknik Felsőörsön kerül megrendezésre és tematikus napok szórakoztatják a jazz, a blues, a dixieland és a rockabilly műfajok kedvelőit. Melyik stílus napja volt július 1-jén, pénteken?

Fotó: illusztráció/Shutterstock

4/5

Új butikfesztivállal bővül a Balaton zenei kínálata. Július végén rendezik meg Zamárdiban a ZamJam-et, amelynek egyik fő fellépője az idén negyvenéves jubileumát ünneplő, legendás hazai zenekar lesz. Melyik ez a formáció?

Fotó: illusztráció/Shutterstock

5/5

Júliusban és augusztusban is több alkalommal örvendezteti meg a műfaj szerelmeseit a balatongyöröki Jazzfiesta. Intim hangulatú kis tér a part közelében, ahol fellép a Voice&Guitar formáció is. Ki az énekesnő?

Fotó: illusztráció/Shutterstock

Hibátlan!
Gratulálunk, mindegyik kérdésre helyesen válaszoltál, nézz vissza jövő héten is! A kérdések egyre nehezebbek lesznek, teszteld magad folyamatosan és olvasd a likeBalaton.hu-t, hogy mindig mindent tudj a tóról!
Nem rossz!
Nagyon ügyes vagy, de vannak hiányosságok, nézz szét az oldalon és mindent megtudhatsz a tóról. A következő kvízen már tökéletes leszel!
Nálunk mindent megtalálsz, hogy javíts az eredményen.
Csiszold velünk a tudásodat és az ismereteidet a Balatonnal kapcsolatban, hiszen naponta szállítjuk az információkat: a legfrissebbeket és a történelmi érdekességeket is. Gyere vissza hozzánk minden nap!

 

 

Nyitókép: illusztráció/Shutterstock

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva