likeBalaton.hu | 2022.07.18. 10:00
Kvíz: Rock és metal koncertek a Balatonnál a nyáron
Kvíz! Teszteld ismereteidet a Balatonról. Vedd elő a játékos éned, a tó iránt érzett rajongásod és az összes tudásod. Sok sikert!

 

1/5

Augusztus végén rendezik meg Alsóörsön a Tábor Fesztivált, amely korábban a Zorall zenekar nevét viselte. Mi volt a fesztivál pontos neve korábban?

Fotó: Zorall Sörolimpia hivatalos
2/5

Augusztus 11-én kezdődik Fonyódon a rock és metal rajongóinak legnagyobb balatoni ünnepe. Melyik legendás magyar rockzenész lép fel augusztus 12-én este 22:00-kor a RockBalatonon?

Fotó: RockBalaton hivatalos
3/5

Július 24-én rendezik meg a keszthelyi Festetics-kastély parkjában az Omega Naplemente emlékkoncertet. Az este tisztelgés a legendás zenekar előtt. Melyik gospel kórus lép fel többek között az eseményen?

Fotó: Omega hivatalos
4/5

Csodálatos helyszínen, a Szigligeti várban lép fel hazánk első számú rockzenekara augusztus 24-én. Mi az, amit kifejezetten szeret csinálni a Tankcsapda a Balatonnál?

Fotó: Tankcsapda hivatalos
5/5

Korábbi balatoni fesztiválos fellépésük alkalmával az Ossian zenekar koncertjén volt egy fiatal pár esküvője. Idén is játszik a legendás Paksi Endre csapata a tónál, méghozzá a RockBalatonon, augusztus 13-án. Mit szeret csinálni az énekes a Balatonnál?

Fotó: Ossian hivatalos
Hibátlan!
Gratulálunk, mindegyik kérdésre helyesen válaszoltál, nézz vissza jövő héten is! A kérdések egyre nehezebbek lesznek, teszteld magad folyamatosan és olvasd a likeBalaton.hu-t, hogy mindig mindent tudj a tóról!
Nem rossz!
Nagyon ügyes vagy, de vannak hiányosságok, nézz szét az oldalon és mindent megtudhatsz a tóról. A következő kvízen már tökéletes leszel!
Nálunk mindent megtalálsz, hogy javíts az eredményen.
Csiszold velünk a tudásodat és az ismereteidet a Balatonnal kapcsolatban, hiszen naponta szállítjuk az információkat: a legfrissebbeket és a történelmi érdekességeket is. Gyere vissza hozzánk minden nap!

 



 

Nyitókép: RockBalaton hivatalos

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva